Sisältöä, ohoi! Sea of Thievesin tulevaisuutta kartoitettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Sisältöä, ohoi! Sea of Thievesin tulevaisuutta kartoitettiin

14.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Microsoft ja Rare ovat alkaneet viimein puhua laajemmin Sea of Thievesin tulevaisuudesta. Vielä näin huhtikuussa kehittäjät keskittyvät hiomaan peliä kriittisemmän pelaajapalautteen perusteella, mutta ensi kuusta alkaen seikkailun pitäisi alkaa myös laajentua.

Heti toukokuussa pelaajia odottaa Sea of Thievesin ensimmäinen isompi sisältöpäivitys The Hungering Deep. Sen keskeisin uudistus on pelimaailmaan lisättävä uusi tekoälypohjainen uhka, jonka löytämisen ja päihittämisen kerrotaan vaativan pelaajien välistä yhteistyötä. Samalla mukaan luvataan uusia mekaniikkoja ja palkintoja, joskaan tarkkaan tiedossa ei vielä ole, mitä ne varsinaisesti ovat.

Vastaavanlaisia isompia sisältölisiä on luvassa peliin kesän aikana kaksi kappaletta. Nämä ovat uudella laivatyypillä varustettu Cursed Sails ja pelimaailman kokoa kasvattava Forsaken Shores. Molemmilla mukaan saadaan myös uusia mekaniikkoja, tekoälyuhkia ja palkintoja.

Viikottaistakin sisältöä on luvassa vielä toukokuusta alkaen, kun Rare käynnistää pelissä erikoistapahtumien ketjun. Näillä Rare toivoo pystyvänsä piraateille jatkuvasti hieman uusia keinoja pelata peliä ja ansaita siinä sivussa lisäpalkintoja.

Syvemmin Sea of Thieves -kehittäjät Joe Neate ja Mike Chapman paneutuvat sisältösuunnitelmiin uudella kehittäjävideolla. 

Lähde: Sea of Thieves (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oroku kuva
Oroku

Kelailkaapa, jos uskaltaisivat vielä veloittaa näistä päivityksistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuleeko krakenille vartalo veden alle? Lol.

Käyttäjän Collector kuva
Collector
Lainaus Oroku

Kelailkaapa, jos uskaltaisivat vielä veloittaa näistä päivityksistä.

Itkuhan siitä pääsis.
Mitä itse lisäsisältöön niin varmaan monipuolisempia hyökkäys/ryöstely tehtäviä tulossa.

Nostoja