Sisäpiirin lähteet kuiskuttelevat Resident Evilin paluusta sarjan juurille / Uutiset / pelaaja.fi

Sisäpiirin lähteet kuiskuttelevat Resident Evilin paluusta sarjan juurille

18.05.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
15
Sisäpiirin lähteet kuiskuttelevat Resident Evilin paluusta sarjan juurille

Kauhuklassikko Resident Evilin paluusta kuiskutellaan jälleen pitkästä aikaa.

Japanissa asusteleva pelialan konsultti Serkan Toto on ryhtynyt huhuamaan Twitterissä sarjan seuraavasta, järjestyksessään jo seitsemännestä osasta. Uudesta Resident Evilistä on jauhettu jo vuosia, joten ei liene kellekään yllätys, että peli ilmeisesti todella on kehityksessä, mutta Totolla on antaa myös sen sisällöstä kutkuttavia ennustuksia.

– Resident Evil palaa sarjan kauhujuurille ja aloittaa jälleen puhtaalta pöydältä, Toto povaa Twitter-päivityksessään.

Kauhupelien faneja ilahduttanee myös miehen oletettu sisäpiirin tieto pelin kehitystiimin kokoonpanosta: ilmeisesti Capcomin leipiin on palkattu muun muassa Hideo Kojiman jo kuopatun Silent Hill -demo P.T.:n parissa työskennellyt pelisuunnittelija Jordan Amaro.

Vaikka Toto on pelipiireissä hyvin tunnettu kaikkitietävyydestään, tulee väitteisiin luonnollisesti suhtautua pelkkänä huhupuheena, kunnes Capcom itse kommentoi asiaa. Miehen mukaan todisteita niiden todenperäisyydestä saatetaan kuitenkin saada jo lähitulevaisuudessa: ilmeisesti Resident Evil 7:n on vihdoin määrä tehdä odotettu E3-debyyttinsä ensi kuun messuilla.

Lähde: Dr. Serkan Toto (Twitter), VG247, Destructoid

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Eikös kutosen jo pitänyt tehdä paluu sarjan juurille? Ja mites siinä sit kävi? :D

Itse olen vanhan koulukunnan RE-fani eli 1-3 plus Code Veronica on minulle sitä parasta RE:tä, nelonen oli ihan hyvä vaikka minä edelleen väitän että alkuperäiset olivat parempia. Kyllä, kiinteät kamerakulmat ja tankki kontrollit ovat kankeita, mutta ne myös tuovat tunnelmaa ja aitoa paniikkia kun zombi tai hunter on perseessä kiinni. Ja ennen kuin kukaan alkaa vänkäämään, niin painotetaan vielä että tämä on miun mielipide, ymmärrän kyllä miksi nelosella on iso joukko faneja, mutta minuun itteeni upposi aiemmat enemmän. Vitonen taas oli han kiva co-op peli ja kutonen niin tylsä sekä kamala että jätimme lankomiehen (Jonka kanssa myös vitonen pelattiin) kanssa kesken. Revelations 1 ja 2 ovat vielä pelaamatta, mutta niiltä kyllä odotan paljon sen perusteella mitä olen kuullut.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Komppaan qlaosta. 1-3 tapainen kauhuun painottuva peli kelpaisi todella hyvin. Tankkikontrollit olisi kanssa vain plussaa. 2 osa on ehkä mielestäni sarjan paras.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Toivottavasti onnistuvat, koska uskon että huhu pitää paikkansa, sillä tuo kyseinen Dr. Serkan Toto harvemmin kirjoittelee huvikseen liirum laarumia. Muutenkin kova jätkä.. pieksisi Arkham Asyluminkin, vai mikä sen "Suomalaisen UFC-ottelijan" nimi olikaan?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus käyttäjältä Mikanes

.. pieksisi Arkham Asyluminkin, vai mikä sen "Suomalaisen UFC-ottelijan" nimi olikaan?

Kai tämäkin joskus pitää ottaa esille... Meinaat että 'Ilmari' sopisi paremmin kuin 'Makke'?
Meillä oli koulussa isokokoiset veljekset nimiltään Jussi ja Harri... Kyllä heidän venäläistaustansa silti aina muistettiin vaikka sukunimikin oli suomalainen tai ainakin käännetty siihen muotoon.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Odotukset korkealla tämän suhteen. Kakkonen on mielestäni paras RE ikinä. Toivottavasti tekevät tämän tyylillä ja kunnon kauhu mässäilyllä jossa jännitystä piisaa.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Erik H.

Meinaat että 'Ilmari' sopisi paremmin kuin 'Makke'?

Menee asian ohi pahasti, mutta annetaan nyt tähän vastaus kun itse aloitinkin. Ajattelinkin että joku tarttuu kiinni, jos laitan lainausmerkit tuohon yhteen kohtaan. Laitoin nyt kuitenkin, koska faktatietoa ei ollut, että onko kaiffarilla suomen kansallisuus. Toiseksi laji on sellainen, joka ei itseäni kiinnosta lainkaan. En siis tiedä ollenkaan, onko suomalaisia ollut koskaan kyseisessä "bisnesluokassa" (koska oletan että UFC on lajityyppinsä rahakkain sarja) tai että onko tuo joku ottelija jonka nimen muistin vain nähneeni otsikoissa, niin suomalainen ensinkään. Oletus oli että saattaa ainakin suomessa asua, koska se kerta on ollut otsikoissa viime aikoina niin paljon. Kuten sanottu, kyseinen urheilulaji (tuohonkin tekisi mieli laittaa heittarit) ei kiinnosta v*tun vertaa, niin en ole uutisia lukenut otsikkoa pidemmälle aina jos on hehkutettu UFC:tä..

Kenenkään "rasistikortti" ei siis saa meikäläistä googlaamaan mitään aiheeseen liittyvää. Enkä ala sen koommin enää edes puhumaan aiheesta, mutta myönnyn ottamaan nuo heittomerkit pois, mikäli joku kertoo varmuudella faktatietoa onko kyseessä oleva kamppailija suomen kansalainen vai ulkomaalainen joka on (ehkä?) suomalaisessa valmennuksessa?

Tärkeintä tässä nyt on kuitenkin, että RE7 palaa juurilleen, eikä mikään kansallisuudesta tai vapaaottelusta väittely... kiitos ja anteeksi, näkemiin! ;)

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Eivät ole RE 1–3 kyllä yhtään sen kauhiampia kuin Revelations 1 ja 2!

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Vanhat Ressut on jännittäviä toimintaseikkailupelejä puzzleineen ja edestakaisin ravaamisineen. Sellaisia niiden pitäisikin olla, eikä mitään tomintapelejä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli siis "Resident Evil palaa sarjan kauhujuurille" eikä "Resident Evilin paluusta sarjan juurille". Kaksi aivan eri asiaa. Minä haluan, että sarja palaa juurilleen eikä vain kauhujuurilleen.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Toivottavasti "paluu juurille" ei tarkoita sitä karmeaa pelattavuutta jonka ansiosta hahmo ohjautui helpommin zombien syleilyyn pakenemisen sijaan. Ensimmäiset Resident Evilit tuntuivat itselleni taskuparkkeeraus simulaattoreilta.

Nostoja