Siviilien sotaa ja Day of the Tentaclen paluu – tässä PS Plus -pelattavaa tammikuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Siviilien sotaa ja Day of the Tentaclen paluu – tässä PS Plus -pelattavaa tammikuulle

28.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sony on paljastanut ensimmäiset vuonna 2017 jaettavat PlayStation Plus -pelit. Tammikuun 3. päivä alkaen Plus-jäsenet saavat roimasti pelattavaa jälleen varsinkin PS4:lle, jolle odotettavissa on nyt esimerkiksi ehostettua seikkailupeliklassikkoa kuin masentavaa sotaselviytymistäkin.

Tammikuun PlayStation Plus -tarjonta näyttää alustoineen seuraavalta:

  • Day of the Tentacle Remastered (PS4, Vita)
  • This War of Mine: The Little Ones (PS4)
  • Blazerush (PS3)
  • The Swindle (PS4, PS3, Vita)
  • Azkend 2 (Vita)
  • Titan Souls (PS4, Vita)

Vielä kirjoitushetkellä Plus-jäsenet ehtivät käydä laitamaan lataukseen niin Invisible Incin, Stories: Path of Destiniesin, Hyper Voidin, Tiny Troopers: Joint Opsin, Color Guardians kuin VVVVVV:nkin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Nyt tulee hyvät Plus-pelit tuoreelle PS4-käyttäjälle (mustan perjantain "uhri")! Day of the Tentaclen pelasin jo aikoinaan läpi useamman kerran PC:llä ja on kyllä yksi hauskimmista ja parhaimmista seikkailupeleisä ikinä. This War of Minea olen pitkään harkinnut XBox Onelle (silloin, kun olin vain sen varassa), mutta nytpä pääsen sitäkin pelaamaan.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Joo, kerrankin kovat pelit ainakin PS4:lle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Day of the Tentacle pitää pelailla, se kun on jäänyt välistä silloin alkuperäisenä.
This War of Mine: The Little Ones on ollut harkinnassa mutta kun pikaisesti olen katsonut gameplay-videota, niin en ole ollut varma, että iskeekö peli. Hyvä että saa nyt tämän kautta testata tätä kehuttua teosta. Titan Soulsin ostin joskus alesta: lyhyt mutta mukava teos. En ole jaksanut täysin kahlata trophyjen osalta läpi. The Swindle pitää testata, sitäkin olen pari kertaa harkinnut.

Muut ei sano mitään tai en vain muista.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Uuuh, ei yhtään hullumpi kuukausi vaikka Day of the Tentaclen jo muutama kuukausi sitten ostinkin (ja myös pelasin, suosittelen lämpimästi jos yhtään seikkailupelit kiinnostaa)! This War of Mine on kiehtonut jo pitkään, samoin Titan Souls. The Swindlestä en ollut kuullutkaan, mutta näyttää hiukan Mark of the Ninjalta joka on minun vaatimattomasta mielestäni paras stealthpeli joten potentiaalia on. Blazerushia tuskin koskaan edes käynnistän, mutta eihän sitä ikinä tiedä :)