Skate 3 rullaili Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Skate 3 rullaili Xbox Onen taaksepäin yhteensopivien pelien joukkoon

13.11.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
3
Skate 3

Electronic Artsin Black Box -studion kehittämä Skate 3 rullaa tätä nykyä nätisti myös Xbox Onella, kiitos konsolin taaksepäin yhteensopivuuden.

Vuonna 2010 Xbox 360:lle sekä PlayStation 3:lle julkaistu rullalautailu keräsi aikoinaan reilusti kehuja niin pelaajilta kuin kriitikoiltakin. Varsinaisen taaksepäin yhteensopivuuden lisäksi tarjolle on heitetty maksutta uuden skeittipuiston sisältävä San Van Party Pack -lisäsisältöpaketti. Laajennuksen voi ladata maksutta marraskuun 20. päivään saakka. Pelaaja-lehden kuuden vuoden takainen Skate 3 -arvostelu on luettavissa täällä.

Täydellistä taaksepäin yhteensopivien nimikkeiden listaa voi taasen tutkailla täältä.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Skate on yksi lempi pelisarjoistani. Harmittaa vietävästi että jatkoa tuskin tullaan näkemään. Black Box laitettiin lihoiksi, jos joku muu joskus tekee jatkoa sarjalle niin toivotaan ettei ole täysin pilattu.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Onhan tää nyt ihan hirveetä että pelistudiot kaatuu. Eka Skate on ehdoton klassikko, uskomaton open world parhailla secret spoteilla mitä on nähty. Jatko osat lisäsivät uusia temppuja & kävelyn mutta yhtä hienoa pelimaailmaa ei enään saatu aikaiseksi. Mutta silti, Next gen Skate Dragon flipeillä & ja tämän päivän kovimmilla skeittareilla olisi ollut kuin 540 flippi jossain kisoissa. Jengi olis jonottanut peliä kun jotain ämpäriä. Mut ei.. Voi kun ihmetellä. Muistakaa lämmölla ekan skaten demokenttää ja sitä ensimmäistä bluntslidea kurbiin. Tai sitä manuaalia joka oli jo siihen aikaan rarea EAn peleissä :'')

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Ensimmäinen Skate oli kyllä kaikkea mitä pentuna Tony Hawkia hakatessani toivoin ja vielä jotain enemmän. Todella lämpimät muistot koko pelisarjasta.

Toivottavasti jatkoa tullaan näkemään edes joskus.

Nostoja