Skate 4:ää ei näy mailla eikä halmeilla, mutta olisiko tässä oiva korvike? Session päivättiin Steam-varhaisjulkaisua varten / Uutiset / pelaaja.fi

Skate 4:ää ei näy mailla eikä halmeilla, mutta olisiko tässä oiva korvike? Session päivättiin Steam-varhaisjulkaisua varten

13.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Session, Early Access, rullalautailu, rullalautapeli, skeittaus, skeitti, skeittipeli, varhaisjulkaisu, 17. syyskuuta

Rullalautaulupelimarkkinoilla ei ole tällä hetkellä kauheasti tunkua, mutta tilanne paranee hieman syksyn myötä. Kanadalaiskehittäjä creā-ture Studios vahvistaa, että sen Kickstarter-rahoitteinen skeittipeli Session varhaisjulkaistaan Steamissa 17. syyskuuta.

Xbox Onen Game Preview -ohjelmaankin se on tulossa vielä lokakuussa. 

Tyylillisesti Session on tehty EA:n pitkään hiljaiseloa viettäneen Skate-sarjan henkeen. Vauhdikkaan ja pistevetoisen temppuilun sijaan tarjolla on hieman maanläheisempää ja vapaamuotoisempaa lautailua.

Hieman kepeämpää skeittailua kaipaavien pitäisi pystyä ensi vuonna kääntymään SkateBirdin puoleen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Parempi Skaten korvike on Skater XL. Se on saatavilla ollut jo yli puoli vuotta. Session näyttää kököltä Skater XL:än verrattuna.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus Kornholic

Parempi Skaten korvike on Skater XL. Se on saatavilla ollut jo yli puoli vuotta. Session näyttää kököltä Skater XL:än verrattuna.

Samaa meinasin itsekin tulla kirjoittamaan. Peli on vielä Early Access -raakile, mutta perusasiat toimivat erittäin hyvin ja jo nyt pelin ympärille on syntynyt aktiivinen modaajakunta.

Julkaisuversiota odotellessa.

Nostoja