Tony Hawk -skeittipelien nimikkoedustaja Tony Hawk on myöntänyt sarjan seuraavan pelin vuotaneen julkisuuteen mitä huvittavimmalla tavalla.

Ilmeisesti Tony Hawk 5 -nimellä kulkevan pelin olemassaolon varmisti vahingossa pelin esittelytilaisuuden ruokajärjestelyistä vastannut henkilö. Uuden osan tiedettiin olevan tekeillä jo ennen lipsahdusta, mutta valtavirtayleisön silmille verkkoon vuotanut tapahtuma tuskin oli suunniteltu.

Nyt itse Tony Hawk on käynyt vitsailemaan vuodosta Instagram-kuvapalvelussa. Mies latasi eilen palveluun aiempien Tony Hawk’s Pro Skater -pelien hahmonvalintaikkunaa jäljittelevän videon, jota tähdittää ammattilaisskeittaaja Rob Wootton. Woottonin hermostunut poljenta ja 15 vuotta vanhan Pro Skater 2:n taustamusiikit ovat heti pelejä pelanneiden tunnistettavissa, ja nostavat hymyn huulille helposti.

 

Hawkin mukaan lisätietoja pelistä saadaan pian, ja niiden pitäisi miellyttää Tony Hawk’s Pro Skaterin faneja. Tälle vuodelle kaavaillun pelin virallista julkistustilaisuutta povataan E3-messuille, mutta varmistusta huhuille ei ole saatu.

Lähde: GameSpot, Polygon

Lisää luettavaa