Tony Hawk’s Pro Skater -skeittipelisarja saattaa olla aikeissa saada uuden osan, jos internetissä pyöriviin huhuihin on uskominen.

Luotettavana vuotajana pidetty Sabi on käynnistänyt myllyn kertomalla Activisionin testaavan sisäisesti Tony Hawk’s Pro Skater 1:tä ja 2:ta uudelleen tehdyin demoin/prototyypein, joskin hän ei osaa sanoa, onko kyseessä kenties aikomukset tehdä molemmista peleistä uusioversiot vai testaus jollekin muulle.

Väite sai sen jälkeen jatkoa aiemmasta lähteesta, jossa ammattilaisskeittaaja Lizzie Armanton väitetään sanoneen The Nine Club -podcastissa Tony Hawkin ”tekevän uutta [pelisarjan osaa], ja minä olen siinä mukana”. Kommenttia voi kuitenkin olla vaikea löytää, sillä ilmeisesti kyseistä podcast-jaksoa on jälkeenpäin editoitu ja julkaistu uudelleen siten, että kyseinen viittaus on poistettu.

Activision ei ole kuitenkaan julkistanut virallisesti työstävänsä mitään Tony Hawk’s Pro Skater -peleihin liittyvää, jonka oikeudet julkaisija omistaa. Tony Hawk on sen sijaan jatkanut toimintaansa Maple Median kanssa julkaisemalla loppuvuodesta 2018 Tony Hawk’s Skate Jamin mobiililaitteille.

Lähde: Sabi, Eurogamer

Lisää luettavaa