Skeittipeli Skaten henkisestä jatkajasta Session julkaistiin ilmainen demo / Uutiset / pelaaja.fi

Skeittipeli Skaten henkisestä jatkajasta Session julkaistiin ilmainen demo

12.11.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Crea-turen skeittipeli Session on saanut ilmaisen demon pelin loppukuusta käynnistyvän Kickstarter-kampanjan kunniaksi.

Skate-pelisarjan henkiseksi jatkoksi tituleerattu peli julkistettiin jo vuonna 2015. Kyseessä on avoimen maailman skeittipeli, joka hyödyntää reaalimaailman fysiikoita mallintaakseen mahdollisimman realistisen skeittikokemuksen.

Julkaistu demo on pelattavissa ainoastaan pc:llä. Tekijät toivovat tuovansa kuitenkin lopullisen version myös konsoleille, mikäli yhteisörahoituskampanjan tavoitesummat saavutetaan.

Kickstarter-kampanja käynnistyy 21. marraskuuta.

Session on kehitteillä pc:lle ja mahdollisesti myös konsoleille.

Lähde: Crea-ture

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tuli testattua. Controllit oli hieman vaikeat kun tottunut pelaan boxilla EA:n skate pelejä. Ei meinannu millään tottua siihen, että eri tatit ohjaa eri jalkoja. Oisivat vaan pitäytyneet samanlaisessa ohjaustavassa mikä skateissa oli, eli yhdellä tatilla tehdään trikit ja toisella ohjataan hahmoa. Tässä siis äijä kääntyilee liipasimista? Äijä myös kaatuu pikku hipaisusta, joka oli turhauttavaa. Ilmeisesti pyrkivät realistiseen meininkiin. Vähän enempi arcade suuntaan ja controllit uusiksi niin avot!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus Hanska

kontrollit

Joo vähän sama juttu täällä, näytti kuitenkin että olivat saaneet ahettua nyt enemmän temppuma tällä tyylillä noihin. mut ei tämä gameplay osastolla kyllä vakuuttanut, monen monta hyppyä meni ihan reisille kun hahmo edes koittanut aloittaa hyppyä. Hahmo kaatuu pienimmistäkin asioista ja kääntyminen on äärimmäisen hidasta. Jos resettaat hahmon kaatumispaikkaan tai seinään vasten, niin ainut tapa päästä pois on lähteä jalkasin. Ei myöskään haittaisi jos kameraa saisi säädettyä, niin alhaalla ja lähellä ettei näe mihinkään.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Olipahan latauslinkki vedetty hyvin piiloon, mutta löytyipähän loppupeleissä. Vähän jäi epäilyttämään, että mitä kaikkea kuraa tuo mukanaan mutta se on sen ajan murhe, katsotaan päästäänkö kokeilemaan.

Pitää pistää seurantaan kyseinen teos ja toivoa parasta, Skate 3 ollut viimeisin hyvä peli.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Jostain jo unohtuneesta lähteestä olen antanut itseni ymmärtää että Skate -pelien ohjaus on rekisteröity/patentoitu ja sen oikeuden jonkun edesmenneen BLackBox -studion (johto?)henkilön hallussa.
Ja tämä henkilö ei tietenkään sitten ole mukana tämän pelin kehityksessä.

Nostoja