Skullgirls poistuu jakelusta, mutta palaa tammikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Skullgirls poistuu jakelusta, mutta palaa tammikuussa

18.12.2013 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Skullgirls poistuu jakelusta, mutta palaa tammikuussa

Skullgirls-mätkintäpeli vedetään julkaisija Konamin toimesta myynnistä Xbox Live -kauppapaikalta ja PlayStation Storesta joulukuun lopussa, mutta pelin taru ei suinkaan pääty siihen, kehittäjä Lab Zero Games on paljastanut.

Studion mukaan pelistä julkaistaan jo tammikuun aikana jakeluun uudelleen nimetty Skullgirls Encore -versio. Alkuperäisen pelin hankkineet käyttäjät voivat ladata Encoren veloituksetta PSN:stä ja Xbox Livestä. Myös peliin joukkorahoituksen turvin lisäsisältönä julkaistava Squigly-hahmo ilmestyy ladattavaksi samoihin aikoihin, ja on ladattavissa veloituksetta Encoreen muutaman kuukauden ajan.

Uuden julkaisun PSN-versio ei ole yhteensopiva alkuperäiseen peliin hankittujen lisäsisältöpakettien, tallennusten tai palkintojen kanssa. Xbox Live -versio sen sijaan toimii kuin päivitetty versio Skullgirlsistä, minkä ansiosta pelin pistelistat, saavutukset, lisäsisällöt ja tallennukset säilyvät myös muutoksen jälkeen.

Lähde: Lab Zero Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Jos ei tallennuksissa ole kauheita kopiosuojauksia, niin pitäisi olla kohtalaisen helppoa konverttaa vanha uuteen, mutta muuten saattaa pienimuotoinen vitutus olla playstation version omistajilla :\

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vaikuttaa enemmänkin kehittäjien kyvyttömyydeltä saada sitä toimimaan. Onnekseni kiinnostuin tästä vasta eilen ja tämän myötä tarviikin sitten odotella tuonne tammikuulle ettei sitten tule toimimattomia tallenuksia ja lisäsisältöjä

Nostoja