Skullgirls poistuu jakelusta, mutta palaa tammikuussa

Konami vetää Skullgirls-mätkinnän pois Xbox Livestä ja PlayStation Storesta kuun lopussa, mutta peli palaa tammikuussa uudella nimellä.

18.12.2013 11:30

Skullgirls-mätkintäpeli vedetään julkaisija Konamin toimesta myynnistä Xbox Live -kauppapaikalta ja PlayStation Storesta joulukuun lopussa, mutta pelin taru ei suinkaan pääty siihen, kehittäjä Lab Zero Games on paljastanut.

Studion mukaan pelistä julkaistaan jo tammikuun aikana jakeluun uudelleen nimetty Skullgirls Encore -versio. Alkuperäisen pelin hankkineet käyttäjät voivat ladata Encoren veloituksetta PSN:stä ja Xbox Livestä. Myös peliin joukkorahoituksen turvin lisäsisältönä julkaistava Squigly-hahmo ilmestyy ladattavaksi samoihin aikoihin, ja on ladattavissa veloituksetta Encoreen muutaman kuukauden ajan.

Uuden julkaisun PSN-versio ei ole yhteensopiva alkuperäiseen peliin hankittujen lisäsisältöpakettien, tallennusten tai palkintojen kanssa. Xbox Live -versio sen sijaan toimii kuin päivitetty versio Skullgirlsistä, minkä ansiosta pelin pistelistat, saavutukset, lisäsisällöt ja tallennukset säilyvät myös muutoksen jälkeen.

Lähde: Lab Zero Games

Lisää luettavaa