Skylandersista puolen miljardin dollarin pelisarja / Uutiset / pelaaja.fi

Skylandersista puolen miljardin dollarin pelisarja

13.01.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Call of Duty lienee Activisionin tunnetuin pelisarja, mutta se ei ole estänyt yhtiötä tekemästä rahaa muillakin peleillään. Yhtiö onkin nyt varmistanut, että sen Skylanders-sarja on tuottanut yhteensä 500 miljoonaa dollaria eli 375 miljoonaa euroa liikevaihtoa yhtiölle yksinomaan jo Yhdysvalloissa.

Lukemaan on laskettu mukaan pelit Skylanders: Spyro's Adventure ja Skylanders Giants sekä niissä käytettävät figuurit ja oheisvälineet. Näistä viime vuonna saapunut Giants on tuottanut kokonaismäärästä 195 miljoonaa dollaria.

– Vasta vuosi sitten lelujen tuominen henkiin virtuaalimaailmoissa oli testaamaton idea, johon Activision ja Toys For Bob uskoivat. Nyt kategoria on vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla ja sen ovat omaksuneet vanhemmat ja lapset ympäri maailmaa, hehkuttaa Activisionin tuotehallintapomo Joshua Taub.

Skylanders-peleissä pelaajat seikkailevat fantasiamaailmassa useita erilaisia hahmoja ohjaten. Heidän käyttämänsä hahmot saadaan pelattavaksi asettamalla niitä esittävä fyysinen figuuri "portaaliksi" kutsun laitteen päälle. Figuureja tulee muutama pelin mukana, mutta niitä voi myös ostaa lisää erikseen.

Linkki Skylanders-traileriin

Lähde: GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Ei mikään yllätys. Joulun alla Anttilassa pyörähtäessäni näin, kuinka joukko penskoja ja vanhempia lastasi Skylanders-hahmoja ostoskoriin kuin viimeistä päivää. On sinänsä hyvä huomata, että lapsille löytyy suhteellisen laadukasta pelattavaa vielä näin K18-pelien valtakaudella.

Käyttäjän LordSipuli kuva
LordSipuli

Itsellä on menny tämä tuotos täysin tutkan ali. Minulla ei ole mitään muuta tietoa pelistä muuta kuin, että se on ilmeisesti suosittu lasten keskuudessa. Mutta kuten VA sanoikin niin mukavaa, että lapsillekkin löytyy oikeaa pelattavaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Juu, onhan se kiva että tehhään pelejä mutta miksi vasiten antaa vitt.. siis, miksi tässä nenääni haisee pienehkö rahastus? Aina nämä lasten villitykset saa aikuisten kukkarot itkemään (Gotta catch 'em all). Kyllähän tuo lapsiin uppoaa kuin kuuma veitsi voihin mutta kun ostat pelit, alustat ja monet lisähahmot niin huh huh sitä rahanmenoa. Enkä nyt siis sano että tämä (peli) olisi ainoa asia joka maksaisi ja jolla rahastetaan kun puhutaan lasten viihteestä.

Eikö tässä pelissä lisäksi ole ikään kuin rajattu jo peliä noilla hahmoilla? Et pääse veteen ilman vesihahmoa-tyyliin? (Tietoni pelistä rajoittuvat yhteen youtube-videoon.)

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Itsekkin on tullut yllätyksekseni bongattua kaupoissa paljon lapsia näitä hypistelemässä. Kiinnostaisi allekirjoittanuttakin peliä kokeilla, mutta tosiaan tuntuu että peli vaatisi ties kuinka paljon kalliita osia että pääsee edes alkuun.

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur
Lainaus käyttäjältä zappah

Juu, onhan se kiva että tehhään pelejä mutta miksi vasiten antaa vitt.. siis, miksi tässä nenääni haisee pienehkö rahastus?

No parempi tämä tämmöinen tapa on, kuin se, että konsolin/pelin omasta kaupasta ostat pelkän digihahmon. Tässä sentään jää kirjahyllyynkin se hauska muovihahmo, jolla voi leikkiä (ja kyllä, näillä leikitään myös peliajan ulkopuolella).

Nostoja