Skyrim-julkaisija lähtee verkkosotaan ilman ruutia – tämä on BattleCry / Uutiset / pelaaja.fi

Skyrim-julkaisija lähtee verkkosotaan ilman ruutia – tämä on BattleCry

28.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Julkaisija Bethesda on julkistanut kokonaan uuden verkkopelin nimeltä BattleCry. Teksasilaisen BattleCry Studiosin debyyttipeli on ilmaispelien joukkoon lyöttäytyvä teos, jossa keskiössä nähdään 32 pelaajan nettiottelut.

BattleCry ei kuitenkaan ole verkkoräiskintä, vaan enemmänkin lähikontakteihin luottava toimintapeli. BattleCryn maailmassa ruuti on päätetty kieltää tuhoisan maailmansodan myötä ja näin esimerkiksi miekat ovat kovassa huudossa. Ruudin puutteen ei pitäisi myöskään haitata maailman persoonallisuutta, sillä sen luomiseen on otettu mukaan Dishonoredin ja Half-Life 2:n ympäristöistä tuttu Viktor Antonov.

BattleCryta pelataan kolmannen persoonan kuvakulmasta ja se luottaa tiimeihin jaettuun toimintaan, jossa eri hahmoluokkia edustavat pelaajat mäiskivät toisiaan. Paljastettujen hahmoluokkien joukosta löytyy niin miekkaa heiluttavaa tankkia kuin myös nuolilla ja puukoilla häröilevää jousimiestäkin, joita kutakin pääsee myös parantelemaan pelin edetessä kerättävällä rautavaluutalla.

Peliä kehittävä BattleCry Studios on ollut olemassa jo parikin vuotta, mutta sen ensiluomusta saadaan odottaa silti vielä aina ensi vuoteen. Bethesda on aikeissa saada BattleCryn vasta beetatestiinkin ensi vuonna. Testaajaksi voi kuitenkin ilmoittautua jo nyt pelin kotisivujen kautta.

Lähde: Bethesda Blog, Polygon, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Ihan mielenkiintoinen idea. Vois onnistuakki, mutta paha vielä sanoa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Pidän peleissä enemmän lähi- kuin tuliasetaisteluista, sillä aseilla ampumista ei koskaan saa kovinkaan monipuoliseksi: lataa ja ammu, that's it, kun taas lähitaisteluun saa mukaan väistöt, kombot, torjunnat ynnä muut pelikaavaa monipuolistavat tekijät. Pidän moninpelattavista, (kilpailullisista) verkkopeleistä, joten toivottavasti eivät mene sössimään pelin rahastusmallia.

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Idea vaikuttaa lupaavalta. Itse näkisin mielelläni myös Chivalryn tyylisiä viritelmiä, koska hahmon silmin kuvattuna etenkin lähitaistelu on heti kertaluokkaa mehevämpää.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Traileri vaikutti joltai Team-Fortress/Chivalry Steampunkilta.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo
Lainaus käyttäjältä Pred

Traileri vaikutti joltai Team-Fortress/Chivalry Steampunkilta.

Onko se sitten hyvä vai huono asia? :)