Skyrim kutsuu seuraavaksi The Elder Scrolls: Legends -pelaajia / Uutiset / pelaaja.fi

Skyrim kutsuu seuraavaksi The Elder Scrolls: Legends -pelaajia

12.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Bethesdan virtuaalikorttipeli The Elder Scrolls: Legends on laajenemassa seuraavaksi Skyrim-teemaisesti.

Kesäkuun 29. päivä peliin julkaistaan uusi Heroes of Skyrim -laajennus, joka lisää siihen yli uutta 150 korttia. Niistä Legends saa niin uusia hahmoja kuin mekaniikkojakin, joiden mukaan mahtuu muun muassa pelaajaa vahvistavat huutokyvyt.

Lupauksena Bethesda on samalla antanut, että The Elder Scrolls: Legends olisi vielä pian saatavilla tablettien ja pc:n lisäksi myös puhelimille.

Ohessa tuoreen laajennuksen fiilistelytraileri.

Ja Skyrimista puheenollen Switchille edelleen matkalla oleva The Elder Scrolls V: Skyrim -versio  on saanut uuden trailerin. Siinä esitellään kepeästi pelistä hieman yllättäen löytyvää Amiibo-tukea, jolla oman sankarinsa pääsee pukemaan ainakin The Legend of Zelda: Breath of the Wildista tutuksi Linkiksi. Traileri esittelee myös liikkeentunnistukseen pohjautuvaa taistelua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tuo kyllä näyttänyt Switchin liikkeentunnistuksella osuvan jousipyssyllä edes lohikäärmeeseen. Tai sitten vain näin väärin tms. No, kiva että tulee sillekin, sillä on tuo yhä hyvä peli.

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Hilpeän kuuloinen musiikki kaulankatkomispeliin Switch-trailerissa :) Pro-controlleri tod.näk. parempi ohjaustapa kuin Joy-Coneilla huitominen... Skyrim jo hankittuna Steamissa, mutta tämä "Zelder Scrolls" näyttää sen verran mielenkiintoiselta että ostoon menee uudestaan JOS pyörii smoothisti Switchillä. Joka tapauksessa harvinaista herkkua Nintendo-pelaajille.