Kaksi eri modaajatiimiä on julkaissut viime päivinä maailmalle tuoreimmat antinsa, jotka esittelevät The Elder Scrolls: Skyrimiin modattavien Skywindin ja Beyond Skyrimin uusia tuulia.

Skywind on jo pitkään kehitteillä ollut kunnianhimoinen modi, jonka tarkoituksena on sovittaa Bethesdan aiempi Morrowind Skyrim-pelin moottorille. Tekijät ovat nyt julkaisseet 15-minuuttisen Battle at Nchurdamz -videon, joka esittelee samannimisen tehtävän uudelleen muokattua ja laajennettua antia.

Modin tarkempaa julkaisuikkunaa ei ole kuitenkaan paljastettu, joskin tekijät ilmoittivat työn kulkevan eteenpäin paremmin kuin koskaan aiemmin.

Beyond Skyrim -tiimi keskittyy puolestaan laajentamaan Skyrimiä tuomalla siihen pelattavaksi Tamrielin muita läänejä. Työtä on tehty jo muun muassa Bruman, Atmoran, Morrowindin ja Elsweyrin osalta, mutta nyt näytille on annettu argonianien kotina toimivalle Black Marshille.

Tuorein pelialue on ollut kehitteillä jo noin vuoden ajan, ja uusi video esitteleekin tarkemmin sen viidakkomaista maisemaa, uusia vihollisia sekä varusteita. Myöskään Beyond Skyrimille ei ole annettu vielä tarkempaa julkaisuikkunaa.

Lisää luettavaa