The Elder Scrolls V: Skyrimin maailmaa päästään piakkoin kokemaan myös moninpelinä.

Skyrim Together Reborn -moditiimi on kertonut julkaisevansa kunnianhimoisen moninpelimodinsa tämän viikon perjantaina. Modin avulla pelaajat pääsevät seikkailemaan Skyrimin maailmassa enintään kahdeksan pelaajan ryhmissä. Modi mahdollistaa niin yhteistyöseikkailun tehtävineen päivineen kuin pelaajien väliset taistelutkin. Modin mahdollistamaan moninpelitoimintaan voi tutustua etukäteen alla nähtävän, kehittäjien keväällä julkaiseman videon välityksellä. 

Alun perin Skyrim Together -nimellä tunnettua modia on työstetty jo vuosien ajan ja modi ehti jo aikaisemmin ilmestyä suljettuna betatestiversiona. Kehitystiimi joutui kuitenkin käynnistämään kehitystyön alusta vuonna 2019, kun alkuperäisen modin paljastettiin hyödyntäneen luvatta Skyrim Script Extender -modipalvelun koodia.

Julkaisun kynnyksellä Skyrim Together Rebornin kehittäjät muistuttavat, että moninpelin rakentaminen yksinpelin päälle on lähes mahdoton urakka ilman lähdekoodia. Tämän vuoksi perjantaina julkaistavan version pelaajat kohtaavat vääjäämättä bugeja ja kaatuilua. Kehitystiimin mukaan kaikkia ongelmia ei voida korjata. Tästä huolimatta modin luvataan olevan hauska ja merkittävästi parempi kuin aikaisemmin saatavilla ollut Skyrim Together -versio. Modin asennusohjeet julkaistaan perjantai-iltana Suomen aikaa moditiimin verkkosivuilla.

Lähde: Skyrim Together Reborn

Lisää luettavaa