Sleeping Dogs päivittymässä uusille konsoleille (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Sleeping Dogs päivittymässä uusille konsoleille (päivitetty)

8.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
24

Päivitys 8.8. kello 16.50: Square Enix on vahvistanut Sleeping Dogs: Definitive Editionin olevan tosiaan tulossa. Kaiken kattava Sleeping Dogs -paketti saadaan kepeästi paranneltuna PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle Euroopassa lokakuun 10. päivä.

Alkuperäinen uutinen 6.8.: Parin vuoden takainen avoimen maailman rikosseikkailu Sleeping Dogs on saapumassa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Asian on käytännössä vahvistanut verkkokauppa Amazon uusille versioilla omistetuilla hyvin kattavilla tuotesivullaan.

Amazonin tietojen perusteella peli on uudella sukupolvella ristitty Sleeping Dogs: Definitive Editioniksi. Pelin definitiivisen version pitäisi pitää sisällään kaikki alkuperäispeliin julkaistut lisäsisällöt, minkä ohella kokemusta on myös hiottu myötäilemään paremmin uusien konsoleiden tehoja.

Amazonin mukaan Sleeping Dogs: Definitive Edition julkaistaisiin Yhdysvalloissa lokakuun 14. päivä. Euroopassa julkaisu voi siis koittaa lokakuun 17. päivän tienoilla.

Square Enix ei ole vielä virallisesti julkistanut pakettia. Se lienee tässä vaiheessa tosin enää vain muodollisuus.

Mitä Sleeping Dogsin tulevaisuuteen tulee noin muuten, on alkuperäispelin luoneen United Front Gamesin tiedetty työstävän sarjaan parhaillaan ainakin jonkinlaista jatkoa.

Lähde: Amazon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand

Huoh....

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Deja vu olisi ollut one ja ps4 nimiä osuvampi nimi uusille konsoleille.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Parempihan Se on, että tulee näitä kuin että ei tule mitään. Ja onhan noita pelkästään next-gen pelejäkin tulossa paljon.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Muistaakseni peli oli yllättävänkin laadukas. Kyllähän tuon uudelleen pelaisi, mutta en taida uudelleen ruveta maksamaan. Suosittelen silti

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Nyt saa kustantajat ja kehittäjät helposti tupla massit, kun tajutaan hyödyntää ps4:ljän autiota pelikirjastoa puskemalla näitä periaatteessa pc versioita lukituilla graffa-asetuksilla. Sitähän sanottiin, että kaikenlainen porttaus pc:n ja ps4:jän ja x1:nen välillä on helppoa, kun arkkitehtuurin on niin samanlaista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä peli mutta tosiaankin pelattu jo. Tämän sai lisäksi ilmaiseksi boksilla (taisi olla myös PS+:ssa?), joten kuka tätä nyt sitten ei vielä ole pelannut ja haluaa yhä ostaa sen uusille vehkeille?

Tuskinpa se pelin huonoinkaan ominaisuus, ajomallinnus, on uuteen versioon korjattu, joten uudessa versiossa saa lähinnä/ilmeisesti vain paremman ulkoasun. Lisäosatkaan eivät järin kauheasti pelattavaa tarjonneet että tuota kannattaisi ostaa uusiksi edes 30 euron hintalapulla.

No, pitäähän sitä yrittää rahastaa kun helpolla voi yrittää.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Muuten ihan kiva, mutta taitaa jäädä aika pahasti GTA V:n jalkoihin. Varsinkin kun peliä komistaa kokonaan uuden pelin hintalappu.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä zappah

Hyvä peli mutta tosiaankin pelattu jo. Tämän sai lisäksi ilmaiseksi boksilla (taisi olla myös PS+:ssa?), joten kuka tätä nyt sitten ei vielä ole pelannut ja haluaa yhä ostaa sen uusille vehkeille?

Jep PS+ tarjosivat myös vuoden päivät sitten. Tuli testattua kun PC versiossa jostain syystä online ominaisuudet eivät vain yksinkertaisesti ikinä toimineet, mutta PS3 versiossa toimivat ilman ongelmia. Viimeksi kun kokeilin eivät olleet vieläkään korjanneet ongelmia, onneksi aika minimaaliset online ominaisuudet mutta silti.

Lainaus käyttäjältä zappah

Lisäosatkaan eivät järin kauheasti pelattavaa tarjonneet että tuota kannattaisi ostaa uusiksi edes 30 euron hintalapulla.

No, pitäähän sitä yrittää rahastaa kun helpolla voi yrittää.

Itseasiassa lisäsisällöstä melkein puolet oli pelin sisäisiä huijauksia (paljon lisärahaa, xp:tä ja mahdollisuuksia saada vielä enemmän rahaa). PC:llä on myös joka paikassa myynnissä DLC kokoelmapaketteja peliin joten ennenkuin Steam antoi mahdollisuuden disabloida ostettuja DLC:tä niin joka puolella oli ohjeita kuinka ne saa pois pelistä.

Tässä taas sama asia: kaikin mahdollisin keinoin rahastamista, vaikka se meinaisi huijausten myymistä yksinpeliin.

Käyttäjän Kimppis kuva
Kimppis

Jaaha... no onneksi en ole ehtinyt pelaamaan kuin päätarinan läpi PS3:lla. Hankintaan menee tämäkin, ainakin käytettynä.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Square Enix ei julkaise enää uusia pelejä ollenkaan. Ne kääntää vaan kaikki average-teoksensa pölyisen lootan pohjalta uusille koneille. Koskahan Deep Silver tekee saman Saints Rowille? Hieno tämä uusi sukupolvi.

Nostoja