Sleeping Dogsia käännetään elokuvaksi, Ip Man- ja Rogue One -näyttelijä Donnie Yen tähdittää / Uutiset / pelaaja.fi

Sleeping Dogsia käännetään elokuvaksi, Ip Man- ja Rogue One -näyttelijä Donnie Yen tähdittää

3.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sleeping Dogs -sarjalla ei toistaiseksi näytä olevan juuri tulevaisuutta pelialalla, mutta elokuvien maailmassa tilanne on ilmeisesti toinen. Elokuvasivusto Deadline on raportoinut, että The Fast and The Furious -sarjasta tunnettu tuotantoyhtiö Original Film on tekemässä pelinimikkeeseen pohjautuvaa leffaa kiinalaisnäyttelijä Donnie Yenin tähdittämänä.

Yen on viimeisimpänä tullut monille tutuksi Tähtien sota -elokuva Rogue Onesta, mitä ennen hän on erityisesti niittänyt mainetta myös Ip Man -elokuvilla. Mitä ilmeisemmin myös Sleeping Dogs -leffa kertoo tarinan peitehommia painavasta poliisista, jonka tarkoituksena olisi laittaa kapuloita triad-rikollisten rattaisiin.

Sleeping Dogs julkaistiin alunperin vuonna 2013 Square Enixin pelastettua sen Activisionin hylkyäkseltä. Pelille suunniteltiin myöhemmin kyllä jatkoa, mutta ainut asia, mitä maailma sai oli verkkopeli Triad Wars, jota sitäkään ei koskaan tehty valmiiksi. Nykyisin pelisarjan luonutta United Front Games -studiotakaan ei ole enää olemassa.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Hienoa, lisää Donnie Yeniä! Sleeping Dogsista en tiedä paljon mitään, mutta tulee katsottua ihan jo näyttelijän takia.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

IMAGE(https://i.imgflip.com/n0gny.jpg)

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Vaikka Donnie Yen on suosikkinäyttelijäni ja olen pelannut Sleeping Dogsin kolmesti läpi, suhtaudun tähän toistaiseksi varauksella – onhan pelielokuvilla taipumus epäonnistua. Toivottavasti hongkongilaiset tai vaikkapa Yen itse ottavat vastuun tappelukohtausten koreografioista, kuvakulmista ja leikkauksista. Amerikkalaiset eivät yksinkertaisesti osaa. Kiitos, että mainitsitte Yenin niittäneen mainetta Ip Man -elokuvilla eikä millään nololla Xander Cagen paluulla!

Donnie Yenin tähdittämä Special ID voisi muuten olla nimeltään Sleeping Dogs. Juoni on roskaa, mutta lopputaistelu yksi parhaista, mitä olen koskaan nähnyt.
https://www.youtube.com/watch?v=TcadWQ2y_qQ

Käyttäjän kreatti kuva
kreatti

Mielestäni Raideista tuttu Iko Uwais olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto, mutta Donniekin on kyllä kova äijä. Toivottavasti ei vaan tule mitään PG-13 meininkiä :O