Sleeping Dogsin seuraaja Triad Wars on jo pitkällä - katso brutaali traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Sleeping Dogsin seuraaja Triad Wars on jo pitkällä - katso brutaali traileri

21.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Sleeping Dogsin seuraaja Triad Wars on jo pitkällä - katso brutaali traileri

Muutaman vuoden takaisen Sleeping Dogs -toimintapelin verkkomoninpeliseuraaja Triad Wars on siirtynyt vaivihkaa jo beetatestivaiheeseensa.

Viime syyskuussa julkistettu Triad Wars sekoittaa edeltäjänsä nopeatempoiseen toimintaan strategiapuuhaa rikollismanageroinnin muodossa. Pelaajien keskeisenä tehtävänä on kiilata toistensa ohi triadihierarkiassa, mutta varsinainen etenemistyyli on kustakin itsestään kiinni. Valtaa voi kahmia niin matalan profiilin rahanpesulla kuin kilpakumppanien lahtaamisellakin.

United Front Games on nyt julkaissut pelinsä beetatestiä mainostavan trailerin, joka keskittyy lähinnä jälkimmäiseen: muun muassa Sleeping Dogsista tutut naurettavan veriset ympäristötapot ovat edelleen tallella. Moottoriurheilu vaikuttaa olevan myös verkkopelissä keskeisessä osassa.

Brutaalin trailerin voi katsastaa kaikessa hurmeisuudessaan alta, ja pelin beetatestiin voi ilmoittautua sen verkkosivuilla.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän aabd2 kuva
aabd2

Näyttää ainakin graafiselta puolelta minusta aivan samalta kuin sleeping dogs. Nyt kun vielä olen grafiikan perään PC puolella ollut erittäin paljon pelattavuuden lisäksi niin pakko sanoa että sleeping dogs HD textures heikensivät FPS mutta lisäsivät vain hd tekstuurit joidenkin kauppojen ikkunoihin mikä on erittäin outoa sillä eikös kaikkien tekstuurien pitäisi silloin olla HD.

Jos tämä uusi peli tulee olemaan aivan saman tasoinen graafisesti pidän rahani.

Käyttäjän Armo kuva
Armo
Lainaus käyttäjältä aabd2

Jos tämä uusi peli tulee olemaan aivan saman tasoinen graafisesti pidän rahani.

No jo on aikoihin eletty.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä aabd2

lisäsivät vain hd tekstuurit joidenkin kauppojen ikkunoihin mikä on erittäin outoa sillä eikös kaikkien tekstuurien pitäisi silloin olla HD.

No sinnehän ne extra tekstuurit suurimmalti osin tuleekin, tehoa kun ei tuhlata asioihin joita pelaaja ei 100% varmuudella katso. Joten ne tekstuurit esim. hahmoissa on yleensä lähes vimpan päälle joka tapauksessa. Sitten jos löytyy niitä tehoja niin tekstuuripaketin asentamalla saat myös hyvännäköiset kaupan ikkunat.

Lainaus käyttäjältä Armo

Lainaus käyttäjältä aabd2Jos tämä uusi peli tulee olemaan aivan saman tasoinen graafisesti pidän rahani.

No jo on aikoihin eletty.

Last geniltähän se mullekin näytti, eli täysin samalta kuin Sleeping Dogs. Mua nyt ei tämä peli kiinnosta muutenkaan, kun eikös tämä ole joku free 2 play kikkare? Olisin mielelläni ottanut tämmösten sijaan ihan oikean seuraavan sukupolven Sleeping Dogs 2:sen ja siihen sitten nämä tämän pelin verkko-ominaisuudet ala GTA Online, mutta vielä jatkojalostettuna.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä juuri innosta joku nettiversio. Jatko-osan ostoa olisin voinut harkita.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Jos homma toimii samoin kuin gta online, niin voisin harkita jopa ostamista. Gta V höystettynä kung fu:lla voipi olla ihan jepa.