Sleeping Dogsin värikäs universumi palaa uudessa pelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Sleeping Dogsin värikäs universumi palaa uudessa pelissä

7.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Vuoden 2012 veikeä avoimen maailman rikollisseikkailu Sleeping Dogs saa vielä jonkinlaisen seuraajan. Alkuperäisen pelin kasaan iskenyt United Front Games vinkkaa kotisivuillaan, että he kehittävät Square Enixin kanssa uutta tuotosta, joka sijoittuu Sleeping Dogsin universumiin.

Tuore peli voipi jollain tavalla hyödyntää nimeä Triad Wars, mutta muuten yksityiskohdat ovat siitä vähissä. United Front kyllä lupaa, että kyseessä on peli, jollaisen he ovat halunneet jo tovin aikaa tehdä, mutta enemmän studio on valmis puhumaan vasta vuonna 2014.

Uuden pelin varmistuminen on tietona mielenkiintoinen, sillä alkuperäinen Sleeping Dogs ei aikoinaan meinannut päästä edes kauppojen hyllyille. Peliä oli alkujaan julkaisemassa Activision, joka liitti sen osaksi True Crime -sarjaansa lisänimeä Hong Kong kantaen, kunnes vuonna 2011 se päätti perua koko projektin.

Lopulta Square Enix nappasi pelin ja julkaisi sen uuden nimen alla.

Lähde: United Front Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Sleeping Ninjas: Tokyo kelpais kyl mulle ainaski :P

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

Tämä on hyvä uutinen Sleeping dogs oli mielestäni helkutin hyvä peli ja pelin miljöö oli loistava!

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Olihan se ehdottomasti viime vuoden parhaimpia kokemuksia tuo Sleeping Dogs, joten kyllä kelpaa jatkoa samoille tonteille. Vähän saisi kaupunki tosin saada uutta remonttia siellä sun täällä ja etenkin lisää aktiviteetteja ja muuta pientä näpertelyä. Maailma sinäänsä oli todella hyvä, jos vertaa vaikka Just Causen vastaavaan tyhjiöön, mutta nyt uuden GTA:n myötä odotukset avoimen maailman peleille ovat nousseet kyllä korkeiksi.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Sleeping Dogs tosiaan kuuluu viime vuoden parhaimmistoon ja mielelläni ottaisin jonkinlaisen jatko-osan pelille. Mielenkiinnolla odotetaan mitä sieltä tulee

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tämä peli kyllä tuli aikoinaan niin puskista kuin olla ja voi. Ensimmäinen True Crime oli ihan ok, kun taas True Crime New York oli aivan hirveä, joten odotukset tätä kohtaan oli nollassa eikä julkaisuongelmat odotuksia ainakaan nostaneet ja sitten peli yllättääkin täysin puun takaa. Todella kovan luokan peli peli oli kyseessä.

Käyttäjän Kimppis kuva
Kimppis
Lainaus käyttäjältä Flash

Sleeping Ninjas: Tokyo kelpais kyl mulle ainaski

Japania on kyllä peleissä nähty aikalailla riittämiin, USA:n lisäksi. Ihan hyvä jos pysyy Kiinassa.

Pelasin itse Sleeping Dogsin läpi päivää ennen GTA V:n ilmestymistä ja erittäin hyvä peli on kyseessä. Eksoottinen ja tunnelmallinen ympäristö on iso osa pelin viehätystä ja Wei Shen on erinomainen hahmo. Myös sivutehtävien ja kerättävien juttujen ym. kohdalla laatu korvaa määrän.

Pahoin pelkään, että jonkinlainen mobiilipeli on kyseessä. Toinen todennäköinen vaihtoehto Square Enixin viimeaikoina hehkuttama free-to-play.

Käyttäjän J-Dee kuva
J-Dee

Sleeping Dogs oli kyllä tosi hyvä, varsinkin tarinan osalta. Mutta vaikka hiekkalaatikkopeli onkin kyseessä, niin ei siinä mun mielestä hirveesti tekemistä ollu tehtävien ulkopuolella.

Käyttäjän Saejima kuva
Saejima

Itse pidin myös tästä pelistä (20e ostin ale korista ja ollu kyllä ylikin sen arvon) ja hienoa kuulla että lisää luvassa. Yksi asia mitä pidin True Crime New York Cityssä oli se että itse sai päättää mitä taistelulajeja osasi toi oppi. Nappia painamalla pystyi vaihtamaan tyyliä myös lennossa jos vastustajalla oli tyyli joka oli vahva omaa vastaan. Tätä eri tyylien oppimista toivonu, että olisi useammissa peleissä. Toivon mukaan pelin alue pysyy Aasiassa (Tokyo olisi kyllä hieno paikka saada) koska se alue aina kiehtonut itseä kovasti.

Kumma, että alkoi taas tuon uutisen kuultua tehdä mieli Pork Bunseja :-D