Sly Raccoon -pelit ladattaviksi / Uutiset / pelaaja.fi

Sly Raccoon -pelit ladattaviksi

17.11.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
12

Sly Raccoon -pelit saapuvat ladattavaksi PlayStation 3:lle marraskuun lopussa. Sony vahvisti kolmen Sly-pelin saapuvan PlayStation Networkiin Yhdysvalloissa 29. marraskuuta. Euroopan julkaisupäivää ei vielä tiedetä.

PS2:lle julkaistiin aikoinaan kolme Sly Raccoon -peliä. Viime vuonna nämä kolme peliä käärittiin samoihin kansiin, kun ne julkaistiin kokoelmana PS3:lle. Nyt samat pelit saapuvat myös ladattaviksi.

Yhdysvalloissa pelit voi ladata erikseen 9,99 dollarilla tai vaihtoehtoisesti kaikki kolme peliä yhteishintaan 29,99 dollaria.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zektoree kuva
Zektoree

Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka eivät ole vielä Sly-pelejä pelanneet. Ehdottomasti Playstation 2:n parhaimmistoa.

Käyttäjän Zylp kuva
Zylp

Hienoa! Kyllähän alkaa kunnollisiakin pelejä jo löytymään ihan kiitettävästi Storesta. Itse en ole saanut aikaiseksi hommata tätä trilogy pakettia, mutta nythän sen voisi näppärästi ottaa sitten Storesta, kunhan vain joskus saapuu Eurooppaan.

Tuleekohan nämä sisältämään suomenkielen ladattavana versiona?

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king

Outo hinnoittelu, tulee periaatteessa halvemmaksi ostaa erikseen, vaikka senteistä onkin kyse..

Käyttäjän Mukaparska kuva
Mukaparska

On se vaan kiva että joitain noita ps2 pelejä, jotka muuten yleensä ovat parempia kuin ps3 pelit, laitetaan PSN storeen. Vois taas vuosien jälkeen pelata vaikka sly 2. Olisikohan muuten sly 3 tuota moninpeliä netissä tai edes samalla koneella, en kyllä usko, olisi kyllä kiva lisä. Hinta on kyllä aika korkea, gamestopilla oli ps2 n. 6 €. '

Vielä vain storesta puuttuu Ratchet & Clankit, niitä en ole myöskään pelannut herran aikoihin.

Käyttäjän valtsufly kuva
valtsufly

Ihme että vasta nyt SLY trilogy kun tuli jo aikoja sitten.Hyvä että tuli nyt parhaita sarjoja .

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

Hyvä hyvä :) Iteltä löytyy jo Ps2 versiot ja HD Trilogy. Tällä tavalla Sly saa enemmän näkyvyyttä, ku on aika monella varmaan jääny huomaamatta esim. toi HD Trilogy. On kyl nii hyvä pelisarja! Niin innolla ootan Sly 4:stakin! Tuleekohan demo myös?

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona
Lainaus käyttäjältä Zylp

Tuleekohan nämä sisältämään suomenkielen ladattavana versiona?

Toivottavasti tulee. Itse suosittelen tätä sarjaa lämpimästi. Sly oli suosikki pelejäni lapsena Jak & Dexterin, Ratchet & Clankin ja Kingdom Heartsin ohella, eli Sonyn playstation parhaimpia yksin oikeuksia. Sly 2 ja 3 joissa on Suomidupit on yllättän taidokkaasti tehdyt, joten toivottavasti tulee myös ladattavien mukana. Ne Suomidupit on ainakin siinä fyysisessä hd-collassa

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Wut? Nyt vasta? No vois ostaa ton Sly 2, kun on sarjansa paras ja paras peli ikinä.
Sly Trilogyn kerkesin jo platinoida ja myydä eteenpäin. Hyvä oli.

Käyttäjän Survo kuva
Survo

Eipä tarvi ladata kun on jo kaikki ps 3:lle :DD

Käyttäjän Gamer1592 kuva
Gamer1592

Itse hankin Sly Hd Trilogyn 8€ tosin käytettynä,mutta levyssä ei ollut yhtään naarmua ja pelit ovat loistavia. Hyvä, että oli tämmöinen harvinainen tilaisuus!