Sodankäynti käy taas veikeämmäksi – Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Sodankäynti käy taas veikeämmäksi – Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville paljastui

4.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Plants Vs. Zombies, Battle for Neighborville, EA, PopCap, Garden Warfare, julkaisupäivä, 18. lokakuuta

Pariin otteeseen jo julkisuuteen vuotanut Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville on paljastunut tällä kertaa virallisesti. Peli on seuraaja Plants vs. Zombies: Garden Warfare -sarjalle ja tarjoaa siis lisää perheystävällistä räiskintäpelattavaa.

Toiminnaltaan Battle for Neighborville keskittyy nimenomaan myös moninpeliräiskeeseen kuuden eri moninpelitilan ja 20 kustomoitavan hahmoluokan voimin. Tarjolla on kyllä lisäksi kolme avoimeksi suunniteltua pelialuetta, joissa puuhailtavaksi tarjotaan erinäisiä tehtäviä niin yksin kuin kolmen muun kaverin kanssa suoritettavaksi. Garden Warfare -peleistä tutut tekoälyä vastaan pelattavat Ops-ottelut palaavat nekin.

EA ja PopCap kokeilevat Battle for Neighborvillella hieman erilaisempaa julkaisustrategiaa. Sen varsinainen lanseeraus tapahtuu 18. lokakuuta Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä. Jo nyt siitä tarjoillaan kuitenkin Founder's Editioniksi kutsuttua 30 euron varhaisversiota, johon lisätään seuraavan kuuden viikon aikana koko ajan vähitellen lisää pelattavaa pienin lisäpalkinnoin.

Founder's Editionin aikataulu näyttää seuraavalta:

Saatavilla Founder's Edition on syyskuun loppuun asti. Pelin perusversiolle kertyy oletuksena hintaa noin 40 euroa.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Loistavaa! Tai PvZ-kielellä: ribidii rabadaa hölbö! Kaksi edellistä ollut sen sorttista kukkushuumoria loistavalla pelattavuudella, ettei paremmasta väliä. Vähän jos kaipaa värejä ja huumoria elämään, niin tuskin tämänkään kanssa voi kauhean väärään mennä.

Nostoja