Sokea oikeus valloittaa lännen kesäkuussa – Yakuza-tekijöiden uusi PS4-toimintapeli Judgment päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Sokea oikeus valloittaa lännen kesäkuussa – Yakuza-tekijöiden uusi PS4-toimintapeli Judgment päivättiin

6.03.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Judgment Yakuza

Sega on paljastanut tuovansa Yakuza-kehittäjien uuden toimintapeli Judgmentin länteen 25. kesäkuuta.

Pelin digitaalisen version ennakkotilaavat pääsevät pelaamaan tuotosta myös hieman ennakkoon, 21. kesäkuuta. Länsimaalainen versio sisältää niin englanninkielisen dubbauksen kuin alkuperäisen japaninkielisen ääniraidan.

Aiemmin Project Judgena tunnettu peli seuraa puolustusasianajajana toiminutta yksityisetsivää, joka ryhtyy ratkomaan rikoksia nykypäivän Tokiossa. Luvassa on etsivätoiminnan lisäksi myös Yakuza-peleistä tuttua turpakäräjöintiä sekä sivuaktiviteettien runsautta, kun pelaajat päästetään tutkimaan Kamurochon kaupunkia.

Judgment julkaistaan PlayStation 4:lle 25. kesäkuuta.

Lähde: Sega

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Tässä olisi ollut hyvä sauma tuoda uutta miljöötä. Kamurocho on jo niin monta kertaa nähty. Ellei sitten ole laajempi kaupunkialue tai uusi kaupunginosa. Lain oikealla puolella ollessa odottaisi myös turpaanvedon olevan hillitympää kuin Yakuzoissa. Saas nähdä paljonko heilutellaan nyrkkejä ja paljonko ratkotaan rikoksia rauhanomaisesti. Odotellaan mielenkiinnolla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Erittäin mielenkiinnolla odottelen tätä. Myöskin aluetta voisi laajentaa tai jopa muuttaa johonkin muualle...