Solakka venäläishirmu Decapre liittyy Street Fighter -taistelijakaartiin

M. Bisonin Nukkeryhmään kuuluva Decapre on paljastunut viidenneksi uudeksi Ultra Street Fighter IV -hahmoksi. Paljastus tehtiin tuoreella trailerilla.

18.3.2014 00:25

Pitkään jatkuneen kiusoittelun jälkeen Capcom on paljastanut viimein viidennen uuden hahmon, joka liittyy Ultra Street Fighter IV:n taistelijakaartiin. Kyseessä on venäläistaustainen kamppailija Decapre, joka ulkoisesti jakaa huimasti yhtäläisyyksiä useammassakin Street Fighter -pelissä kohdatun Cammyn kanssa.

Decapreen on aiemmin ollut mahdollista törmätä niin Street Fighter Alpha 3:ssa kuin myös Street Fighter -sarjakuvissakin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hänet saadaan pelattavaksi hahmoksi. Kyseessä on jälleen yksi M. Bisonin aivopesemistä Doll-taistelijoista, mikä näkyy osin muun muassa hänen taistelutyylissään.

Decapren voi nähdä toiminnassa oheisessa paljastustrailerissa.

Jo ennen Decaprea Street Fighter IV:ää laajentavan Ultra Street Fighter IV:n muiksi uutuustaistelijoiksi oli ehditty vahvistaa niin Hugo, Poison, Elena kuin myös Rolento. Heistä kukin taisteli hiljattain Street Fighter X Tekkenissä. Uusien hahmojen ohella Ultra Street Fighter IV iskee pöytään toki myös hieman pelillisiäkin uudistuksia, kuten Ultra Combo Doublet ja Edition Selectin.

Ultra Street Fighter IV:ään päästään käsiksi niin Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla kuin pc:lläkin kesällä. Digitaalisena lisäsisältönä sitä jaellaan konsoleilla vanhempiin Street Fighter IV -versioihin jo kesäkuussa, kun taas sekä fyysinen että digitaalinen kokonaispaketti saadaan kauppoihin elokuussa. Pc saa Ultran sekä lisäsisältönä että yhtenäisenä pakettina elokuussa.

Lisää luettavaa