Solid Snake teki paluun alkuperäisen äänensä kera... Ford-mainoksessa? / Uutiset / pelaaja.fi

Solid Snake teki paluun alkuperäisen äänensä kera... Ford-mainoksessa?

9.04.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Ääninäyttelijä David Hayter on päässyt palaamaan jälleen hetkelliseksi Solid Snaken rooliin yllättävällä tavalla. Autovalmistaja Ford julkaisi kuluvalla viikolla YouTube-kanavallaan kaksi uutta automainosta, jotka se on luonut alkuperäisen Metal Gear Solid -pelin pohjalta.

Videoista toisessa Snake ja eversti Campbell käyvät pikaisen keskustelun Fordin Focus SE -mallista, kun taas toisessa Psycho Mantis lukee Snaken ajatukset tälle täydellisen auton suhteen. Hayterin ohella myös Campbellin äänenä kuullaan vanhaa kunnon Paul Eidingia ja myös Psycho Mantisin alkuperäinen näyttelijä Doug Stone vaikuttaa olleen hänkin osa projektia.

Mainokset näyttävät olevan osa Fordin suurempaa Overdubs-mainossarjaa, jonka osana se on luonut myös mainoksen esimerkiksi Kapteeni Planeetan pohjalta. Metal Gear -aiheisesta mainoksesta tekee erityisen kiinnostavan se, ettei Hayteria kuultu ollenkaan pelin päähahmona Metal Gear Solid V:ssä, vaan hänet korvattiin hieman hämmentävästi Kiefer Sutherlandilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Hayterin ääntä oli kiva kuulla pitkästä aikaa.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ei siinä ole mitään ihmeellistä että valitsivat sen paremman Snaken äänen mainokseensa, kun ei ollut pelle kojimaa päättämässä.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Kiva kuulla miesten ääninäyttelyä tutuissa rooleissa tyyleilleen uskollisesti, vaikkakin sitten tällaisessa vähän hupiyhteydessä. Täytyy tosin sanoa, että Kiefer on ihan hyvä valinta Phantom Painiin ja tietyssä mielessä ääninäyttelijän vaihtaminen on ollut loogista pelin tarinan huomioon ottaen, mutta ei siitä sen enempää.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Olisi aika hyvä veto Konamilta tuoda Hayter takaisin seuraavaan peliin. Saisi olla vaikka Metal Gear remake.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus käyttäjältä Shunichiro

Täytyy tosin sanoa, että Kiefer on ihan hyvä valinta Phantom Painiin ja tietyssä mielessä ääninäyttelijän vaihtaminen on ollut loogista pelin tarinan huomioon ottaen, mutta ei siitä sen enempää.

Ei Kiefer huonosti vetänyt, mutta jos näyttelijän vaihto oli loogista, niin miksi ei esim. Japaniversion näyttelijää vaihdettu samasta syystä? En usko, että mistään logiikasta oli kyse. Kojima vain halusi jonkun muun kuin Hayterin. Se on tietysti Kojiman asia tehdä mitä hän haluaa, mutta oli se sarjan tässä vaiheessa vähän typerä veto. Hayter oli kuitenkin jo ehtiny vakiintumaan siihen rooliin. Olisi vain niellyt Kojima ylpeytensä ja mennyt Hayterilla kuten ennenkin. Eri asia olisi ollut, jos Kojima olisi onnistunut saamaan haluamansa äänen rooliin jo heti alusta lähtien niin ei olisi tarvinnut angstailla Hayterista.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

on vain yksi snake ja se on david hayter!!!!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Boblick

[quote='käyttäjältä Shunichiro']Täytyy tosin sanoa, että Kiefer on ihan hyvä valinta Phantom Painiin ja tietyssä mielessä ääninäyttelijän vaihtaminen on ollut loogista pelin tarinan huomioon ottaen, mutta ei siitä sen enempää.[/quote]Ei Kiefer huonosti vetänyt, mutta jos näyttelijän vaihto oli loogista, niin miksi ei esim. Japaniversion näyttelijää vaihdettu samasta syystä? En usko, että mistään logiikasta oli kyse. Kojima vain halusi jonkun muun kuin Hayterin. Se on tietysti Kojiman asia tehdä mitä hän haluaa, mutta oli se sarjan tässä vaiheessa vähän typerä veto. Hayter oli kuitenkin jo ehtiny vakiintumaan siihen rooliin. Olisi vain niellyt Kojima ylpeytensä ja mennyt Hayterilla kuten ennenkin. Eri asia olisi ollut, jos Kojima olisi onnistunut saamaan haluamansa äänen rooliin jo heti alusta lähtien niin ei olisi tarvinnut angstailla Hayterista.

Jos se vaihto olisi ollut muka loogista, niin epilogissa ja introssa olisi pitänyt myös olla hayter mukana(ja ground zerossa)