Solid Snakea ohjaa nyt moraali / Uutiset / pelaaja.fi

Solid Snakea ohjaa nyt moraali

27.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
54

Hideo Kojima kritisoi PlayStation 3:n Sixaxis-ohjainta hiljattain antamassaan haastattelussa. Samalla hän paljasti myös uusia tietoja Metal Gear Solid 4:stä. Pelin tapahtumapaikkoja ovat Keski-itä, Etelä-Amerikka ja Itä-Eurooppa. Kojima kertoi, että pelaajilla on nyt mahdollisuus tehdä enemmän moraalisesti oikein tai väärin olevia päätöksiä.

- Tässä asiassa on kolme näkökulmaa: amerikkalaisten lietsoma sota, pelin teemat ja juoni sekä vapaus, jota haluan tarjota pelaajille. Metal Gear Solideissa on aina ollut kysymys hiippailutehtävistä, joten haluan tarjota myös uusia vaihtoehtoja. Tahdon, että pelaajat tuntevat, kuinka sota muuttaa elämää ja ihmisiä. Nyt he saavat päättää, ovatko he valtion A vai valtion B puolella sodassa, vai tuhoavatko he kenties molemmat. Liittoja ei ole siis kuitenkaan pakko solmia, Kojima selvittää.

- Vihollisia ei ole pakko tappaa, mutta joku saattaa silti tehdä niin. Haluan ihmisten ymmärtävän tunteen, kun on tappanut jonkun, jota ei edes aikonut tappaa. Nykyään fps-peleissä olet joko puolella A tai puolella B, ja tapat loputtomasti porukkaa. Minun pelini eivät ole tuollaisia, ja siksi olen valinnut tämän suuren teeman. Tietysti tämä on vain peli, joten en halua ihmisten tulevan sairaiksi tappaessaan vihollisia, hän jatkaa.

Metal Gear Solid 4 julkaistaan näillä näkymin vuoden 2007 loppupuolella PlayStation 3:lle. Snake näyttää joutuvan tekemään paljon moraalisia päätöksiä pelin aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dr Viili kuva
Dr Viili

Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta, toivottavasti juoni on yhtenäinen, kun noin monessa paikassa seikkaillaan.

Jossei tällä pelillä myydä PS3:a niin ei kyllä millään :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei, kyllä se Kojima osaa niin kaupallisen puheen, tälläisten haastatteluiden ja myös trailereiden muodossa ja täytyy myöntää, että ne pelit osaavat silti aina yllättää positiivisesti. Taitaa olla next-genin odotetuin peli ja tämä haastattelu vielä lisäsi innostuneisuutta.

Käyttäjän kikko kuva
kikko

MGS:ät rokkaa \,,/(>.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos Kojima oikeasti kykenee miltä tuntuu tappaa tavalla tai toisella viaton ihminen, hän saa minulta pusun. Sotapelejä erityisesti on vaivannut se, että tappamisella ei ole mitään todellista merkitystä; se on vain moraalitonta ihmisten ammuskelua. Se ei tunnu miltään, eli on kaukana todellisesta tappamisesta.Mutta hitto Kojima jos tuossa onnistut... Thompsonin poeka tästä tapposimulaattorista vasta innostuukin. :D

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Täytyy kyllä sanoa se, että Kojimalla on loistavia ideoita. Ja usein ne ovat toimineetkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistavalta peliltä kyllä vaikuttaa.... ja sitten siihen pilkunviilaamiseen, jota täällä ahkerasti harrastetaan, elikkäs mikä hemmetti on keski-itä? siis englanniksi middle-east ei kyllä ole suomeksi keski-itä vaan lähi-itä.
Noin ruvetkaa marmattakaa vaan... sen te osaatte.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämän minä haluan! Se tosin saattaa olla probleema etten halua PS3:sta...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

MGS4 on kuin kukka joka ei voi elää ilman perhosia eli meitä pelaajia. Nähkäämme yhdessä sen kauneus. Jakakaamme yhdessä toistemme ilot ja surut miettiessämme huomista ja uusia haasteitä elämässämme. Olkaamme valmiita kohtaamaan tämä uusi kukka ja jatkamaan sen loistoa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistava peli tulossa, ei siitä pääse minnekään.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

" Tämän minä haluan! Se tosin saattaa olla probleema etten halua PS3:sta… "

Sama ongelma minullakin ^^