Sonic the Hedgehog -elokuva oli vasta alkua – jatko-osa on tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Sonic the Hedgehog -elokuva oli vasta alkua – jatko-osa on tulossa

30.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sonic-siilin valkokangasseikkailut eivät ole jäämässä vain yhteen elokuvaan. Sega ja Paramount Pictures ovat vahvistaneet, että jatko-osan tekeminen on päästetty vauhtiin.

Nykytiedon mukaan ensimmäisen elokuvan ohjaaja Jeff Fowler palaa vanhaan rooliinsa niin kuin myös käsikirjoittajat Pat Casey ja Josh Miller. Paljon asioita on vielä silti sen verran alkutekijöissä, ettei näyttelijöistä tai tuotannon alkupäivästä olla saatu vielä vahvistusta.

Suomessa Sonic the Movie -nimellä tunnettu ensimmäinen elokuva sai ensi-iltansa helmikuussa ja toi animaatio-Sonicin yhteen oikeiden näyttelijöiden kanssa. Sonicille äänensä antaneen Ben Schwartzin ohella leffaa tähdittivät niin James Marsden kuin Jim Carrey, joista jälkimmäinen näytteli itse tohtori Ivo "Eggman" Robotnikia. Jo leffan avausviikonloppu oli Yhdysvalloissa menestyksekkäämpi kuin yhdenkään aikaisemmin videopelielokuvan,

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Toivottavasti Jim on mukana. Vaikka tuttua Jimiä onkin, mutta minusta toimi oikein hyvin ja leffa kun jäi cliffhangeriin, niin vaikea enää kuvitella ketään muuta rooliin 😁 leffa oli oikein viihdyttävä, muutamaa kohtaa lukuunottamatta missä piti pää repiä itseltäni melkein irti, muuuutta sitäkin selvittiin kun muistutteli itselleen kohdeyleisön 👌🏼

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Hyvä että saa jatkoa Sonic leffa oli hyvä paras videopeleihin sijoittuva elokuva toivottavasti Jim Carrey nähdään Tri Ivo ”Eggman” Robotnik roolissa.

Nostoja