Kesällä tulee kuluneeksi täydet 30 vuotta ensimmäisen Sonic the Hedgehog -pelin julkaisusta, ja Sega on tietysti juhlatuulella. Tällä viikolla torstaina 27. toukokuuta noin kello 19.00 Suomen aikaan YouTubeen ja Twitchiin saadaan katsottavaksi Sonic Central -verkkolähetys, jonka on tarkoitus käydä läpi sinisen siilin juhlavuotta koskevia suunnitelmia.

Näin ennakkoon Sega on lupaillut verkkolähetyksen myötä ensimmäistä silmäys muutamiin tuleviin Sonic-projekteihin sekä myös synttäreiden kunniaksi järjesteltyihin tapahtumiin ja kumppanuuksiin.

Ilmassa on liikkunut jo jonkin aikaa huhuja ja merkkejä muun muassa Sonic-pelikokoelman saapumisesta sekä Sonic Coloursin ehostetusta paluusta, mutta yhtälailla uutta isompaa Sonic-peliä ei ole nähty sitten vuoden 2017 Sonic Forcesin ja Sonic Manian. Julkistuksille alkaa olla siis korkea aika, sillä fanit on jätetty jo tovin aikaa kuiville.

Ennen Sonic Central -lähetystä katsottavaksi on saatu lyhyt fiilistelyvideo Unstoppable, joka on Segan eräänlainen tapa kiittää faneja ja muistella Sonicin pitkää historiaa. Pätkä on nähtävissä alta.

Lisää luettavaa