Sonic the Hedgehogin ura olisi jäänyt lyhyeen ilman näitä kahta peliä, uskoo Sonic Teamin johtaja Takashi Iizuka / Uutiset / pelaaja.fi

Sonic the Hedgehogin ura olisi jäänyt lyhyeen ilman näitä kahta peliä, uskoo Sonic Teamin johtaja Takashi Iizuka

10.11.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Takashi Iizuka Barcelonassa vuonna 2011. Valokuva: Ville Arvekari

Takashi Iizuka Barcelonassa vuonna 2011. Valokuva: Ville Arvekari

Pelaaja-lehden marraskuun numero 227 on kaupoissa. Uusimmassa pelitiedon aarreaitassa muistellaan tovi Sonic the Hedgehogin 30-vuotista taivalta erikoishaastattelulla, jossa Sonic Teamin johtaja Takashi Iizuka kertoo ajatuksia ja tuntemuksia vauhtisiilin kolme vuosikymmentä kattavalta peliuralta. Muistellessaan Iizuka nosti kaksi Sonic-peliä ylitse muiden.

– Sonicin historiassa on kaksi erityisen merkittävää huippukohtaa. Vuoden 1991 Sonic the Hedgehog oli klassisen Sonicin syntymähetki, ja vuonna 1998 ilmestynyt Sonic Adventure esitteli maailmalle modernin ja kolmiulotteisen Sonicin. En usko, että Sonicin urasta olisi tullut näin pitkä ilman näitä kahta peliä. On myös kiinnostavaa, että kumpaakin seurasi suora jatko-osa, josta tuli vielä edeltäjäänsäkin isompi hitti, Iizuka pohti.

Iizukan koko haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan Pelaaja-lehden marraskuun numerosta 227. Osta irtonumero alta digitaalisena tai Pelaaja Shopista paperisena – sekä laita tulevat numerot tilaukseen! Löydät lehden myös hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan.

 

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja