Sony: Älkää odottako lisäyksiä yhteensopivuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Sony: Älkää odottako lisäyksiä yhteensopivuuteen

21.03.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
70

PlayStation 3:n yhteensopivuus PlayStation 2 -pelien kanssa tuskin kasvaa. Sony sanoo, ettei ole realistista odottaa merkittävää lisäystä pelattavissa olevien pelien määrään tulevissa firmware-päivityksissä, kertoo 1up.com.

"Olemme tyytyväisiä pelien määrään, jotka toimivat Euroopan julkaisun yhteydessä, mutta kuten olemme sanoneet aiomme nyt keskittyä kekseliäisiin uusiin PlayStation 3 -sovelluksiin ja palveluihin emmekä taaksepäinyhteensopivuuten", Sonyn viestintäjohtaja Nick Sharples sanoo 1up.comille.

"Testaamme kaikkia tulevia PS2-pelejä, mutta olisi epärealistista odottaa merkittäviä lisäyksiä pelattavien PS2-pelien määrään, viitaten äsken sanomaani", Sharples kertoo.

Pelaajalehti.com kertoo yhteensopivuuksista täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eli parhaat PS2 pelit jäävät pelaamatta PS3:lla :/

Käyttäjän Crono kuva
Crono

Kiitos tästäkin mukavasta yllätyksestä Sony! Päiväni alkaa aina mukavasti kun kuulee hyviä uutisia heti aamusta.. Kiitos vielä kerran.

:shoot me:

Käyttäjän dante_727 kuva
dante_727

"Shoots Crono"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

JEEEEE.... HYVÄ SONY

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tässä ilmoituksessa ei ole mitään uutta eikä todellakaan mitään yllättävää, kaiken tuon on Sony jo sanonut virallisissa lehdistötiedotteissaan. Kuten ihan jokainen pystyi siitä alkuperäisestä Sonyn lehdistötiedotteesta lukemaan, niin (Kutagarin alkuperäisen valheen jälkeen) Sony ei luvannutkaan täydellistä yhteensopivuutta, ei edes loistavaa. Sony ei luvannut 'parhaiden' pelien toimivan, vaan puhui ainoastaan lukumäärästä. Se luulo, että parhaat pelit toimisivat varmasti ja kaikki kurapelit eivät, oli vain toiveunta ja seurausta siitä, että eikös suunnilleen näin MS toiminut (eli parhaat toimii, mutta kura ei). Sony ei sitä luvannut missään vaiheessa. Siinä edellisessä lehdistötiedotteessa Sony sanoi jo erittäin selvästi, että he eivät todellakaan tule keskittymään yhteensopivuuden parantamiseen, vaan nimenomaan katsovat tulevaisuuteen. Sen selvemmin ei voi pörssiyhtiö lehdistötiedotteessaan sanoa, että toimivat pelit ovat suunnilleen siinä ja sillä hyvä. On täysin fanien toiveunta, kun he sanovat yhteensopivuuden 'pikkuhiljaa paranevan' lähelle täydellisyyttä. Näin ei tule tapahtumaan, vaikka te sitten tekisitte mitä tahansa vetoomuksia ja vaikka kuinka itse asiaan uskoisitte.

Missään ei myöskään ole pätevää mittakaavaa sille, mikä on 'toimiva'. Jos ei alku-, väli- eikä loppuvideot toimi, niin silti peli voi olla Sonyn mielestä 'toimiva'.

Eli itku pois, jokaisella on valta ostaa heti PS3 ja siten kiittää Sonya, tai olla ostamatta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ainahan niitä voi pelata PS2:lla.
Ei mun mielestä mikään ongelma, koska PS2:ta ei kannata ainakaan myydä jos hankkii PS3:sen sillä rahallisesti sillä ei ole paljoakaan arvoa.

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Eikös se ole helppoa kun sony päättää meidän puolesta mikä on riittävää meille :) Ei tarvi kuin ostaa konsoli ja pelata tyytyväisenä, että edes saammen kyseisen laitteen tänne.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aletaan lakkoon Sonya vastaan. Ei osteta yhtään ps3-peliä ennen kuin saavat kaikki ps2-pelit toimimaan. Itselläni ainakin on monta peliä, jotka eivät ainakaan vielä toimi ps3:ssa:(

Tätä menoa tulee hyppy Microsoftin tai Nintendon kelkkaan...

Käyttäjän Mura kuva
Mura

" Itselläni ainakin on monta peliä, jotka eivät ainakaan vielä toimi ps3:ssa:(

Tätä menoa tulee hyppy Microsoftin tai Nintendon kelkkaan…"

Ja tämä hyppy parantaa yhteensopivuutta miten??

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"” Itselläni ainakin on monta peliä, jotka eivät ainakaan vielä toimi ps3:ssa:(

Tätä menoa tulee hyppy Microsoftin tai Nintendon kelkkaan…”

Ja tämä hyppy parantaa yhteensopivuutta miten??"

Eihän se sitä parannakkaan, mutta Sony on kohdellut asiakkaitaan sen verran huonosti viime aikoina, että hyppy olisi varsin aiheellinen...
Jättäisin vain ps3:sen ostamatta ja ostaisin Wiin tai 360:n.