Sony brändää pelinsä uusiksi PS5:n myötä – tässä saapuu PlayStation Studios / Uutiset / pelaaja.fi

Sony brändää pelinsä uusiksi PS5:n myötä – tässä saapuu PlayStation Studios

12.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
PlayStation Studios, sony, Sony Interactive Entertainment, ps5, PlayStation 5

Sony on muuttamassa PlayStation 5:n julkaisun myötä omien peliensä brändäystä. Vielä myöhemmin tänä vuonna sen omia pelejä kutsutaan PlayStation Studios -tuotteiksi, mikä kattaa niin yhtiön omien tiimien tekemät pelit kuin ulkopuolistenkin studioiden hankkeet, jos ne on tehty Sonyn valvovan silmän alla.

– Viimeisten vuosien ja jopa vuosikymmenen aikana studioidemme nimikkeet ovat olleet vahvempia kuin koskaan. Olemme pohtineet, miten voisimme tuoda nämä mainiot pelit yhteen yhden brändin alle. Tarkoituksena on saada kuluttajat ymmärtämään, että kun he näkevät tämän brändin, voivat he valmistautua vankkoihin, innovatiivisiin ja syvällisiin kokemuksiin, joita PlayStationilta on voitu odottaa, Sony Interactive Entertainmentin markkinointipomo Eric Lempel kuvailee GamesIndustry-sivustolle.

Aiemmin Sonyn omat pelit on tunnistanut varovaisemmista Sony Interactive Entertainment- tai Worldwide Studios -merkinnöistä. Molemmat nimet jäävät kyllä näillä näkymin elämään vastaisuudessakin. PlayStation Studios -brändäyksen pointtina on enemmäkin auttaa näitä näkymään yhden lipun alla hieman Microsoftin oman Xbox Game Studiosin tavoin.

PlayStation Studiosista on olemassa jo oma logo ja alkuanimaationsa, joista nähdään erilaisia variaatioita niin pelien kansissa, trailereissa kuin käynnistymisenkin yhteydessä. PS5:n ohella sen olisi tarkoitus näkyä myös vielä PlayStation 4:n puolella, joskaan The Last of Us Part II:n ja Ghost of Tsushiman julkaisuun se ei näillä näkymin ehdi vielä mukaan.

Lähde: GamesIndustry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Heti huomaa miksi Sony on syytelty Marvel logon plagioinnista :)

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus frozen

Heti huomaa miksi Sony on syytelty Marvel logon plagioinnista :)

Jep. ja pakkohan sonyn oli jotain tehdä kun ms julkisti ensin omansa XD.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Uskaltaisin veikata että teksti, jonka sisällä on liikkuvaa kuvaa, on konseptina paljon vanhempi kuin Marvelin versio. Idea ei muutenkaan ole kauhean omaperäinen jos miettii että se tosiaan on vain teksti, jonka sisällä on liikkuvaa kuvaa. Samaahan on nähty leffojen teksteissä jo vuosikymmeniä sitten. Teksti ei ehkä ole ollut silloin 3D mutta silti. En siis noin yleismaailmallista juttua pitäisi kenenkään yksinoikeutena.

Samalla tuo idean yksinkertaisuus tekee siitä hienon. Monesti ne yksinkertaiset jutut onkin toimivimpia.

Nostoja