Sony ei halunnut GTA4-yksinoikeutta? / Uutiset / pelaaja.fi

Sony ei halunnut GTA4-yksinoikeutta?

23.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
53

SCEA:n Jack Tretton on vihjaillut viimeisimmissä lausunnoissaan, että Sonylla oli mahdollisuus saada GTA4-yksinoikeus, muttei käyttänyt sitä.

- On vain kyse siitä, kuinka paljon olet valmis maksamaan turvataksesi pelin yksinoikeuden. Epätoivo tyhjentää taskuja, itsevarmuus taas täyttää niitä. Jos olet varma diilistä, teet sen. Jos et ole, jätät tilaisuuden käyttämättä, Tretton kertoi Newsweekille.

Keskustelu lisääntyi, kun Sonyn väitettiin luopuneen myös Assassin's Creedin yksinoikeusmahdollisuudesta. Ei ole siis varmaa, onko sopimuksia alun perin tarjottu. Tretton kuitenkin väittää niin. Ilmeisesti Sony luottaa pelaajien päätyvän GTA4:n PS3-versioon tai Rockstar on tehnyt liian kovan tarjouksen.

Grand Theft Auto 4 julkaistaan lokakuussa 2007 PS3:lle ja Xbox 360:lle

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eihän tuossa ole mitään muuta taustalla että SCEA:lla ei ole rahaa taskunpohjalla ostella yksinoikeuksia tässä vaiheessa :)

Käyttäjän MasterTK kuva
MasterTK

Haha! Aivan varmasti luopui jostain AC:n yksinoikeudesta. Hyvä vitsi.

Heitä vain tympii, etteivät saaneet peliin yksinoikeutta ja nyt kyllä koitetaan selitellä kaikkea sontaa.

Juuri luin myös artikkelin, jossa Kutaragi väitti, että hänellä ei ollut "aikaa" sopia esim. GTA:n yksinoikeutta heille itselleen.

Joopa, joo..

Todellisuudessa homma on varmaan niin, että Rockstar ei varmaan olisi suostunutkaan tekemään peliä pelkälle Ps3:lle.

Käyttäjän PM kuva
PM

Joka tapauksessa minusta on hienoa, että nuo loistavat pelit nähdään molemmilla pelialustoilla. Se, että onko Sony jättänyt GTA 4:n yksinoikeuslisenssin hankkimatta tarkoituksella vai onko sille edes tarjottu sitä on mielestäni epäolennaista; tällä tavalla mahdollisimman moni voi kokeilla tuota ennakkoon kovasti odotettua jatko-osaa juuri omalla konsolillaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niinpä niin: "ei me haluta yksinoikeutta yhteen suosituimmista pelisarjoista" Moukkakin tajuaa, että jos GTA4 olisi ollut vaikka puoli vuotta PS3:N yksinoikeus olisi se tuonut sitä kaivattua hilloa Sonyn taskuun.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

yksinoikeuspelit ei oo oikeastaan kiva juttu, tällä tavalla monet monet monet pelaajat pääsevät pelaamaan kyseisiä pelejä joita muuten ei "pääsisi" pelaamaan kun ei omista juuri sitä oikeata konsolia jolle peli julkaistaisiin. parempi näin minun mielestäni tälläinen :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Epätoivo tyhjentää taskuja, itsevarmuus taas täyttää niitä."

Itsevarmuus taas johtaa ylimielisyyteen.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Ei massi riittänyt Sonylla yksinoikeuteen. As simple as that.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuli muuten mieleen jos xbox 360 tulee myös toi gta4, nii pitikö ms maksaa siitä pelistä yhtä paljon kuin sonyn, että se tulee niiden konsolille, kun luulisi rockstarin tietävän että tollasta isoa firmaa on helppo rahastaa, että kyseinen peli tulisi myös xbox 360:lle. Tietääkö kukaan?
Koska ps3:lle kyseinen peli oli jo varma että se tulisi sille, mutta ms maksoi että se sai sen pelin myös niiden konsolilleen... Eli yksinkertaisesti maksoiko ms enemmän gta4:sta kuin sony?

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Miettikää nyt hetki, rajansa on kaikella. Tiettyyn pisteeseen asti yksinoikeuden ostaminen on kannattavaa, mutta jos yksinoikeus (tai edes osittainen) maksaa miljoonia, niin jossain tulee raja vastaan. Raha ratkaisee.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuttava piirissäni on aika monta jotka ostaa konsolin sen mukaan mille ensimmäisenä tulee GTA eli ennen ostivat PS2 mutta nyt Xbox360 koska Xbox360 on halvempi, sille tulee GTA:seen yksinoikeudella lisäsisältöä jossa juonikin jatkuu, Xbox360:llä on enemmän muita mielenkiintoisia pelejä, parempi nettitoteutus sek äparempi ohjain.

Itse en minkään yksittäisen pelin takia osta konsolia vaan kokonaisuus sen tekee ja mielestäni Xbox360:llä on/on tulossa kokonaisuudessaa parhaat pelit ja tietysti Live on iso juttu myös ja muutamat muutkin pienemmät seikat.