Sony esitteli uutta PS5-ohjainta – tällainen on aiemmin Project Leonardo -työnimellä tunnettu ohjain / Uutiset / pelaaja.fi

Sony esitteli uutta PS5-ohjainta – tällainen on aiemmin Project Leonardo -työnimellä tunnettu ohjain

19.05.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Sony on tarjonnut ennakkokautsauksen uuteen PS5-ohjainmalliinsa.

Aikaisemmin Project Leonardo -työnimellä tunnettua ohjainta esiteltiin alun perin tammikuussa CES-teknologiamessuilla. Access-nimen saaneesta ohjaimesta on saatu nyt lisätietoja ennen julkaisua.

Access-ohjaimen kerrotaan tarjoavan koko liudan kustomointimahdollisuuksia, joilla liikerajoitteiset pelaajat voivat pelata PS5-pelejä helpommin, mukavammin ja pidempään. Asiantuntijoiden avustuksella kehitetyn ohjaimen kuvataan tarjoavan joukon erilaisia säätömahdollisuuksia ja painiketyyppejä, joiden avulla käyttäjät voivat sovittaa ohjaimensa omiin erityistarpeisiinsa. Sonyn mukaan pelaajat voivat myös käyttää kahden Access-ohjaimen sekä DualSense-ohjaimen yhdistelmää parhaaksi katsomallaan tavalla.

Siirrettävien analogiohjainten ja vaihdettavien painikkeiden ohella pelaajat voivat myös sovittaa Access-ohjaimen toimintaa eri peleissä. Ohjainprofiilia säätämällä pelaajat voivat esimerkiksi valita painikkeen toiminnan siten, että yksi painallus kytkee painikkeen päälle tai pois päältä, mikäli painikkeiden pohjassa pitäminen aiheuttaa heille haasteita.

Access-ohjaimen hintaa tai julkaisuaikataulua ei ole vielä vahvistettu. Sonyn mukaan lisätietoja ohjaimesta on luvassa kuitenkin lähikuukausien aikana.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Nämä ovat kyllä hienoja kehityksiä, ja propsit Microsoftille siitä että pistivät homman liikkeelle (näistä isoista).

Käyttäjän Tapio95 kuva
Tapio95

Upeaa työtä Sony! Kaikilla tulisi olla oikeus pelaamiseen. Pisteitä ropisi kunnolla.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Odotin videolla puhuvan käspipuolen tai useamman.
0/5 video mutta hyvä että yrittävät.