Sony kaatoi tärkeän maahantuojan / Uutiset / pelaaja.fi

Sony kaatoi tärkeän maahantuojan

29.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
11

Todella suosittu hongkongilainen jälleenmyyjä ja maahantuoja Lik-Sang lopettaa toimintansa. Sony nosti nettikauppaa vastaan syytteet, koska jättiyhtiön mielestä sen tekijänoikeuksia rikottiin tuomalla PSP-käsikonsoleita Aasiasta Eurooppaan.

Lik-Sang ei ota enää vastaan uusia tilauksia ja se on luvannut palauttaa rahat kaikille asiakkaille, joiden tilausta ei olla vielä käsitelty loppuun. Yhtiö on ollut tiiviissä yhteistyössä pankkien ja PayPalin kanssa saadakseen raha-asiansa järjestettyä.

- Syyttäkää Sonya. Imperiumi voitti pitkän taistelun. Muutamat Britannian suurimmista jälleenmyyjistä varmasti iloitsevat, mutta muuten tästä on pelkkää harmia, Lik-Sangin edustaja pahoitteli.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wanha!!

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Ironisinta tässä hommassa on se, että useat SCEE:n työntekijät importtasivat omat laitteensa juuri Lik-Sangista heti PSP:n Japanin julkaisun yhteydessä.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

taas näitä soni soni uutisia kokoajan ja vielläpä olen lukenut tästä jo joku päivä sitten.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

ja mitä nää pisteetkin on saatana kun laitat oman mielipiteen,niin nää nulkin soni fani pojat lyö heti miinusta menkää soni fanittajat muualle.

Käyttäjän MrPants kuva
MrPants

Eihän toi, mitä Sony teki ollut mukavaa, mutta täytyy samalla ihmetellä Lik-Sangin toimintaa, kun julkaisi asiakkaittensa salaisia tietoja (näiden tiongin mainitsemien SCEE:n työntekijöiden).

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Jaa, ei tämä itselleni ainakaan ollut vanha uutinen. Sääli juttu. Itsekin tilasin aikoinaan Lik-Sang:sta muutaman pelin sekä isomman muistikortin, kun PSP:tä ei vielä myyty Suomessa. Oman PSP:ni ostin Kanadasta. Erittäin nopea ja luotettava yritys tämä ainakin oli, ja on sääli, että Sony voi ajaa tällaisia alas tuosta vain. PS3:sen osto näyttää entistä epätodennäköisemmältä. Kutaragin kommentitkin siitä, että saamme vähän "pääsiäiseksi jännitystä" saivat minut vain vihaiseksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wanhahan juttu tämä on, mutta vituttaa edelleen valtavasti. Lik-Sangista tilailin vaikka mitä aikoinaan. :'(

Käyttäjän Rider kuva
Rider

Vanha juttu joo..
Ottaa päähän kyllä viäläkin. Kaikki japanipelit tuolta tilasin ja hyvää/halpaa/nopeaa palvelua olikin.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

tyypillistä sonya. itse en kyseistä verkkokauppaa koskaan käyttänyt koska en edes tiennyt sen olemassaolosta :) nyt jälkeenpäin vasta kuulin että se on erittäin suosittu ollut ja jos olisin ehtinyt niin varmasti sieltä jotain olisin myös tilaillut. sony kyl saa pelaajien vihaa enemmän ja enemmän niskoilleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lik-Sang hävisi aiemmin jo mod-piiri jutun Nintendolle, Microsoftille ja Sonylle.