Sony kieltää PlayStation-puhelimen / Uutiset / pelaaja.fi

Sony kieltää PlayStation-puhelimen

23.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
25

Huhuista huolimatta Sony ilmoittaa, ettei heillä ole PlayStation -pelipuhelinta suunnitelmissa. Aiemmin tällä viikolla nettiin levisi huhuja, joiden mukaan Sonylla olisi suunnitelmissa kännykkä, joka yhdistäisi PSP:n ja Sony Ericsonien ominaisuudet.

Vaikka huhut kielletäänkin nyt, on selvää, että ennemmin tai myöhemmin käsikonsolit toimivat myös kännyköinä. Microsoftkin on myöntänyt heidän olevan kiinnostunut puhelimen ja kannettavan pelikonsolin yhdistämisestä. Nokian

NGagen heikko menestys tuskin konsolijättejä hidastaa.

Lähde: Spong

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vierailija kuva
Vierailija

Saisivat kyllä tuoda pelipuhelimen, riittäisi että pääsisi näin alkuun pelaamaan vaikka PS1-klassikoita, mutta kyllä ne paremman näköisetkin pelit kelpaisivat.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Pah, turhaa hommaa tälläinen. Pelikoneet ovat pelaamista varten. Puhelin härpäkkeet tuovat vain lisää sitä turhaa hintaa, jota ketään ei kaipaa.

Kännykät myös edistyvät niin kovaa vauhtia ja monet vaihtavat vuoden taikka kahden välein sitä luuria. Tämä taas ei onnistu oikein käsikonsolin kanssa, koska niille on varattu todella pitkä elinkaari.

Tosin pakkohan konsolijättien, joskus siirtyä kunnolla myös puhelin bisnekseen. Tuolla alueella liikkuu todella paljon rahaa. Nykyään aikalailla Japanin iloa tuo kännykällä pelaaminen, kun saavat kunnon pelejä kuten Final Fantasy ja Pokemonit noihin luureihin.

... En ole yhtään Java peli elämässäni ostanut ja aion asian pitää myös näin.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Ainakin tällä hetkellä idea kuulostaa melko typerältä. Jonkun viiden vuoden päästä voi toimiakin, mutta vielä tällä hetkellä idea on täysin typerä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jaa tällanen tulee sitten ens vuonna kun se nyt kerran kielletään

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itelläni oli tuo Ngage mutta en nyt tiedä oliko mikään hyvä... :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ainakin tällä hetkellä idea kuulostaa melko typerältä. Jonkun viiden vuoden päästä voi toimiakin, mutta vielä tällä hetkellä idea on täysin typerä."

Ainakin Japanissa on pelikännykät/kännykkäpelit tällä hetkellä todella kovassa huudossa, esim. tulevaisuudessa Final Fantasy XIII:stä on tulossa oma kännykkäversionsa joka käyttää todella komeaa 3d-grafiikkaa. En olisi yhtään yllättynyt jos Sony pian julkaisisi pelikännykkänsä ja ilmoittaisi edel.main. FF:n tulevan sille yksinoikeutena.

Käyttäjän 177542-1 kuva
177542-1

Tuollaisen pelipuhelimen grafiikat pitäisi olla vahintään sellaisia että jos puhelimelle tehdään sama peli kuin PS3:lle, niin kyllä puhelimesta pitäisi saada ulos vähintään hyvän näköistä 3D grafiikkaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiistävät tämän, mutta kohta ps3 taskumuodossa :D Noeinyt. Mutta jos tälläinen nyt tulee kieltämisestä lukuunottamatta niin luultavasti Applen iPhonen kilpailijaksi nousisi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse Nokiana Ngagesin toinen versio oli halpa ja hyvä hintaansa nähden. Peli käytöstä en sitten tiedä. Sonylta ehkä ihan hyvä valinta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Itse Nokiana Ngagesin toinen versio oli halpa ja hyvä hintaansa nähden. Peli käytöstä en sitten tiedä. Sonylta ehkä ihan hyvä valinta"

Ngagen pelit oli kyl mielestäni sillo niin fail mut nykypäivänä uskon et pelipuhelin vois olla aika kova juttu varsinki jos just Sony tai vastaava sellasen tekis... Olis se nyt aika laatuu bussissa vetää vanhoi Crashei tai vastaavia ;o