Sony korottaa PlayStation Plus -tilausten hintoja / Uutiset / pelaaja.fi

Sony korottaa PlayStation Plus -tilausten hintoja

31.08.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
9

Sony on ilmoittanut korottavansa PlayStation Plus -tilauspalvelunsa hinnoittelua.

Hinnoittelumuutos koskee kaikkia kolmea PS Plus -jäsenyystasoa. Noin 25 prosentin suuruiset korotukset eivät kuitenkaan koske kuukauden ja kolmen kuukauden tilauksia, vaan hintoja nostetaan ainoastaan 12 kuukauden tilauksien osalta. 12 kuukauden tilaukset ovat myös korotuksen jälkeen kuukausittaisen kustannuksen kannalta edullisin tapa tilata PS Plus -jäsenyyttä, vaikka hintoja korotetaankin huomattavasti.

PlayStation Plus Premiumin 12 kuukauden tilauksen hinta nousee korotuksen jälkeen 119,95 eurosta 151,99 euroon. PlayStation Plus Extran hintaa korotetaan 99,95 eurosta 125,99 euroon. PS Plus Essentialsin 12 kuukauden maksu taas nousee 59,95 eurosta 71,99 euroon.

Palvelun laadun ylläpitämisellä perustellut uudet hinnat astuvat voimaan 6. syyskuuta alkaen. Nykyisille 12 kuukauden jäsenyyden tilaajille hinnoittelu kuitenkin muuttuu vasta marraskuun 6. alkaen seuraavan 12 kuukauden jakson alkamisen yhteydessä.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Aika saamarin kova korotus. Joo ei ole tälle tarvetta jatkossakaan.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Joo'o, olis kiva saada erillinen hinta pelkälle nettipelaamiselle, mikäli sillä nyt on niin tarpeellista rahastaa. Ne harvat pelit mitä kiinnostaa pelata, voin kyllä ostaa ihan erikseenkin, ja moninpelejäkään en ole pariin vuoteen juuri pelaillut. Taitaa jäädä plussat uusimatta...

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Lensi limsat ruudulle kun näin nuo hinnat. Olin kuvitellut että nämä jäsenyydet ovat jotain kahden-kolmenkympin luokkaa vuodessa. Kaipa konsolipelaajat sitten ovat tarpeeksi rikkaita.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Ei nuo hinnat edelleenkään päätähuimaavia ole jos vähänkään useampaa peliä tulee pelattua extra/premium tarjonnasta.

Tuo pelkästä verkkopelaamisesta rahastaminen aivan naurettavaa ahneutta ja tasoa "teemme näin koska voimme", yrittäneet perustella sitä serverien ja "paremman"palvelun pyörittämisellä, kummasti kuitenkin ilmaispelejä on varaa antaa pelata ilman +jäsenyyttä

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

On kyllä täysin mielivaltaista korottaa kerralla 25% hintoja! Oikeastaan eihän siinä ole edes mitään järkeä elleivät anna jotain todellisia perusteluja toiminnalla. Kaikki (streami ja suoratoistopalvelut) kyllä ovat nostaneet hintoja tai nostamassa, mutta 25 prossaa on edelleen täysin älytöntä?!

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Harmittavasti on pieni pakko jatkaa omaa tilausta, koska PS5 pelitallennuksia ei saa varmuuskopioitua muualle kuin tuonne PSPlussan pilvipalveluun. Essential-taso onneksi riittää siihen. Näiden kohtuu törkeiden hinnankorotusten jälkeen ei kyllä tule mieleenkään laittaa noita kalliimpia tasoja.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Extraa ostin vuoden verran kun viimeksi sai alennuksella (olisikohan ollut -25%?) ja vaikka olen tyytyväinen katalogin tuomaan tarjontaan, niin en ole kyllä jatkamassa tilausta noilla hinnoilla.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Jos haluaa päästä jonkun aikaa halvemmalla, niin kannattaa ehkä ostaa esim. pari vuotta nyt tuohon nykyiseen (halvempaan) hintaa, jos on sen verran ylimääräistä (jos ei ole jo ns. varastossa plussaa). Ja ehkä Black Fridayn aikaan saa sitten kerran vuoteen alennnettuna esim. tuohon nykyiseen hintaan, kun yleensä aina joku tarjous ollut siihen aikaan.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Vaikka ihmiset alku järkytyksessä paljon meuhkaavatkin hintojen nousua. Uskon, että ei tule paljoa näkymään käyttäjä määrissä. Tasot voi kyllä vaihtua käyttäjillä. Itse pysyn Extra tasossa. On sitä kalliimpiakin hinnan nousuja tapahtunut tässä inflaatiossa.