Sony lykkää odotettua PS5-peliesittelyään – "nyt ei ole oikea aika juhlallisuuksille" / Uutiset / pelaaja.fi

Sony lykkää odotettua PS5-peliesittelyään – "nyt ei ole oikea aika juhlallisuuksille"

1.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14
ps5, sony, playstation, PlayStation 5

Sony on päätynyt lykkäämään tälle viikolle suunniteltua PlayStation 5 -pelien esittelyä. Yhtiön oli määrä järjestää torstaina yli tunnin pituinen verkkolähetys, jossa oltaisiin saatu väläys sen uuden sukupolven konsolin antiin.

Sosiaalisen median kautta tehty ilmoitus ei kerro suoraan syytä lykkäykselle. Ilmoituksesta on kuitenkin helppo päätellä, että taustalla ovat Yhdysvaltojen viime päivien levottomuudet.

– Vaikka ymmärrämme, että pelaajat ympäri maailman odottavat innoissaan PS5-pelien näkemistä, emme koe, että nyt on oikea aika juhlallisuuksille. Haluamme toistaiseksi väistyä taka-alalla ja antaa tärkeämpien äänien tulla kuuluksi, Sonylla kerrotaan.

Uutta päiväystä lähetykselle ei ole toistaiseksi annettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

No voi hellanlettas.

Käyttäjän Le1jona kuva
Le1jona

Ja mites tuo mellakointi oikein vaikuttaa PS5:n digitaaliseen tilaisuuteen ?

Käyttäjän METTO kuva
METTO
Lainaus Le1jona

Ja mites tuo mellakointi oikein vaikuttaa PS5:n digitaaliseen tilaisuuteen ?

Twiitissähän se kerrotaan: "we do not feel that right now is a time for celebration". Hyvä veto, vaikkei ne mellakat kaikille tuntuisikaan merkityksellisiltä.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Sonyn touhuissa haiskahtaa PS3 tyylinen touhu jostain syystä.. PS4 tuotiin niin hienosti esiin..

Käyttäjän rap kuva
rap

No voi viulu. Kyllä sen DIGITAALISEN lähetyksen olis aivan hyvin voinu lähettää suunnitellusti...

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Täysin ymmärrettävä ratkaisu. Tuon pressin pitäminen tässä tilanteessa olisi strateginen itsemurha. Kaikelle konsoliin liittyvään uutisointiin halutaan Sonyn leirissä maksimaalinen julkisuus, eivätkä he oletettavasti halua alkaa kilpailemaan palstatilasta tämän Yhdysvaltojen casen kanssa, kun siellä taistellaan taas "yhdenvertaisuuden puolesta." Saman päätöksen teki myös Activision COD MW:n uuden seasonin kanssa ja moni muukin on seurannut samaa esimerkkiä.

Kaikki nämä suurkorporaatiot voivat lässyttää yhdenvertaisuudesta ja #westandtogether-mentaliteetista mitä haluavat, mutta kyseessä on silti puhdas PR-kikka, jolla yritetään minimoida imagotappiot ja varmistaa etteivät nämä tärkeät julkistukset huku mellakkauutisten sekaan.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Toisaalta ymmärrän kyllä ratkaisun, vaikka itse en koe tässä mitään ongelmaa. Olisin kaivannut jotakin positiivista tähän maailmantilanteeseen ja tämä olisi hyvin voinut tuoda iloa monille.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus renebauman

Sonyn touhuissa haiskahtaa PS3 tyylinen touhu jostain syystä.. PS4 tuotiin niin hienosti esiin..

Jostain syystä? Nyt ollaan eletty todella poikkeuksellisia aikoja, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi asioiden kulkuun.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Kannattaisiko lykätä esittely saman tien ensi vuoteen? Kohtahan on taas presidentinvaalit, jotka syrjäyttävät kaikki muut uutiset seuraavan kymmenen kuukauden ajan!

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Tosiaan mitään takeita ei ole siitä että tuolla Jenkeissä meno rauhottuisi ihan hetkeen ja tietenkin lienee vain ajankysymys milloin Coronaviruksen seuraava aalto iskee...että näinköhän kumpaakaan konsolia tullaan tämän vuoden aikana julkaisemaan, vai lykätäänkö vain suosilla ensi vuoteen. Samalla ainakin saataisiin varmasti ne konsolien julkaisupelit viimeisteltyä.