SCEA:n markkinointijohtaja John Koller julistaa, ettei Sony ole huolissaan PS Vitan myyntiluvuista. GameSpotille CES:ssä antamassaan haastattelussa Koller ylistää käyttäjien antamaa palautetta.

– Sana käyttäjiltä on kiirinyt ympäriinsä positiivisesti. Ihmiset ovat ostaneet laitteita ja todella pitäneet niistä. Tyytyväisyysaste on korkea. Olemme vasta myyntimme ensimmäisillä viikoilla ja yritämme tuoda myyntiin niin monta käsikonsoliyksikköä kuin suinkaan ehdimme.

PS Vita myi ensimmäisellä viikolla Japanissa vahvat 321000 kappaletta. Myynti koki kovan kolauksen kun toisella viikolla laitetta meni vain 72500 yksikköä. Seuraavat viikot laskivat 40000:n myydyn kappaleen tasolle.

Koller on itsevarma tulevan sisällön suhteen. Sonyn omien ja kolmansien osapuolten tulevat julkaisut auttavat myynnin kasvuun. Julkaisuikkunassa saataville tulevat pelit pyrkivät välttämään Nintendo 3DS:n tekemää virhettä.

– Historia opettaa. Haluamme varmistaa, ettemme laita kaikkia paukkujamme julkaisuun ja sitten pysy hiljaa kolme, neljä kuukautta julkaisematta mitään.

– PS Vitan kohdalla meillä on ensin julkaisu, MLB, sitten Mortal Kombat, sitten Resistance, Little Big Planet, Call of Duty ja sitten Assassin’s Creed.

PS Vitan julkaistaan euroopassa 22. helmikuuta.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa