Sony pahoittelee PlayStation Plus -virheestä ylimääräisellä Plus-pelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Sony pahoittelee PlayStation Plus -virheestä ylimääräisellä Plus-pelillä

21.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sony on päätynyt tekemään muutoksen elokuun PlayStation Plus -pelien tarjontaan Euroopassa. Tästä viikosta alkaen plussalaiset ovat voineet latailla ilman lisäveloitusta PlayStation 3:lle ylimääräisenä pelinä Tom Clancy's EndWarin, jonka on tarkoitus toimia hyvityksenä Sonyn tekemästä virheestä.

Jo ennalta elokuun PlayStation Plus -pelitarjonta on koostunut elokuussa sekä Tricky Towersista, Rebel Galaxysta, Yakuza 5:stä, Patapon 3:sta, Ultratronista että myös Retro/Gradesta. Peleistä Retro/Graden ei Sonyn mukaan olisi pitänyt kuulua enää kuitenkaan osaksi tarjontaa, sillä sitä tarjoiltiin Plus-jäsenille jo kertaalleen täällä vuonna 2012.

Sony on luvannut, että se on tekemässä töitä sen eteen, ettei vastaavaa virhettä tapahtuisi enää tulevaisuudessa. Oletettavissa EndWar pysyy jaossa aina syyskuun Plus-pelien saapumiseen asti.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Aivan turhaan nostivat metelin Retro/Gradesta, kun PS3:lle tarjottiin sen lisäksi kaksi muutakin peliä: Yakuza 5 ja Ultratron. Plussalaiset saavat melkein joka kuukausi kahden pakollisen lisäksi monialustapelejä, joita kukaan ei noteeraa. Tässäkin kuussa paras PS4-peli oli Ultratron!

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Vuonna 2012 pelasin varmaan vielä Wiillä... Kerran kokeilin kolme kuukautta PS Plussaa erään lehden tilaajalahjana, sen jälkeen ei ole ollut tarvetta. Pelejä on muutenkin vaikka muille jakaa.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Harmi että End war pelissä ei ole palvelimia toiminnassa

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Toivottavasti plussan valikoima parantuisi taas ensi kuussa 4:lla... olin jo tottunut parin edellis kuukauden aikana kohtuulliseen tarjontaan mutta tämä kuukausi oli taas pettymys.