Sony paljasti PlayStation-keräilyfiguurimalliston / Uutiset / pelaaja.fi

Sony paljasti PlayStation-keräilyfiguurimalliston

23.01.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8

Sony on paljastanut uuden PlayStation-pelisarjoihin pohjautuvan Totaku-keräilyfiguurimalliston.

Yhdessä GameStop-ketjun omistaman ThinkGeekin kanssa toteutettu Totaku-mallisto sisältää joukon figuureja PlayStation-pelisarjoista. Seitsemän figuurin voimin lanseerattavaan mallistoon kuuluvat aluksi Bloodbornen metsästäjähahmo, Crash Bandicoot, Parappa the Rapper, God of War -sarjan Kratos, Wipeoutin Feisar FX350 -alus, LittleBigPlanetin säkkipoju sekä Tekkenistä tuttu Heihachi. Figuureilla ei ole kuitenkaan esimerkiksi Nintendon Amiibo-figuurien tapaan varsinaista käyttöarvoa, vaan Totaku-mallisto on tarkoitettu lähinnä koriste-esineiksi.

Noin 10 cm. korkeiden figuurien hinnaksi kerrotaan Suomessa n. 15 euroa. Figuurimallisto saapuu kauppoihin 16. maaliskuuta.

Lähde: Gamestop

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Jos olisi ollut Amiibon kaltaisi, niin olisin saattanut kaikki seitsemän ostaa, mutta nyt taidan ostaa vain Crash Bandicootin, koska se on yksi lempipelisarjoistani ja kerään Crash pelejä ja muita oheistuotteita :).

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Hienosti pomppasi hinta kun jenkeissä nuo on 9.95$

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas, kai sitä pari näitäkin voisi ostaa koristeeksi kun kerran amiibojakin on pari ja olisi pari enemmänkin jos Nintendoa kiinnostaisi tehdä rahaa.

Ostoon lähtee ainakin tuo Wipeoutin legendaarinen Feisar, lempparialus kuitenkin koko sarjassa, Crash tetenkin, Heihachi, olisi vain ollut mieluummin vaikka Tekken 2:sta ja PaRappa The Rapper.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Tässä muutama päivä sitten luin yhden pelisivuston Nintendo Switch foorumilta surkuhupaisaa keskustelua siitä, kuinka nämä ovat "Amiibo-rip offeja", vaikka
A) Nintendo alun alkaen kopsas Amiibonsa Skylandereilta (kuulemma jopa pakettien ulkoasua myöten, joskin itse en ole kiinnittänyt asiaan niin paljon huomiota)
B ) näillä ei ole muuta kuin koristeellista arvoa (mistä muutama kommentoija osasi olla jopa HYVILLÄÄN, kun pelien sisältöä ei ole lukittu figuurien taakse).

Oi sitä naamapalmuiluni määrää niitä Nintendo-faneja kohtaan, jotka siellä ilkkuivat kuinka "epätoivoiseksi" Sonyn touhu on mennyt tai jotain... koska Amiibothan tunnetusti olivat täysin Nintendon oma idea ja nämä Sony-figuurithan ovat siis ihan niin kuin Amiiboja... että silleen.

Noh, minä ainakin voisin ottaa tuollaisen "Sonyn Amiibo-wannabe" Crashin tuolta noin. Tekisivätpä vielä muitakin tasohyppelyjen sankareita, kuten Spyron, Jakin, Slyn ja/tai Ratchetin figuurina. Näistä viimeiseksi mainituin taitaa olla kaikista todennäköisin, kun R&C-sarja on vielä sen verran ajankohtainen... vaikka toisaalta, eikös esim. viimeisin LBP julkaistu vuonna 2014? Vaikka olihan sillä sarjalla kieltämättä aivan hitonmoinen suosio. Epäilen kanssa, että Nathan Drake ainakin ilmestyy tuommoisena figuurina ennemmin tai myöhemmin, Last of Usin Ellie myös.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19
Lainaus mecha_no_maniac

Noh, minä ainakin voisin ottaa tuollaisen [i]"Sonyn Amiibo-wannabe"[/i] Crashin tuolta noin. Tekisivätpä vielä muitakin tasohyppelyjen sankareita, kuten Spyron, Jakin, Slyn ja/tai Ratchetin figuurina.

Sama täällä, varsinkin Jakin (+ Daxterin) kyllä mieluusti ottaisin hyllyäni koristamaan kun kyseinen sarja oli Crashin ohella se lapsuuden ja erityisesti nuoruuden peli-iltojen suurimpia kuninkaita. Myös Sly 2 oli täynnä kultaisia muistoja kenttä toisensä jälkeen. Voisin ottaa jo patsaan vain siitä karhusta Kanada-kentistä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Feisar ja Hunter voisivat olla ihan kivat.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Amiibot veivät pikkusormen, nämä taitavat viedä koko käden.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Nelia19

Sama täällä, varsinkin Jakin (+ Daxterin) kyllä mieluusti ottaisin hyllyäni koristamaan kun kyseinen sarja oli Crashin ohella se lapsuuden ja erityisesti nuoruuden peli-iltojen suurimpia kuninkaita. Myös Sly 2 oli täynnä kultaisia muistoja kenttä toisensä jälkeen. Voisin ottaa jo patsaan vain siitä karhusta Kanada-kentistä.

Gaming Heads pyöräytti aikoinaan kunnon kokoiset patsaat niin Jak & Daxter: TPL:stä, Jak 2:sta, R & C:stä kuin Sly Cooperistakin.

Värillisten pystien lisäksi tarjolla oli myös kokonaan metallisen värisiä patsaita.

Ja hintaahan noilla tuppaa useimmiten olemaan vaikka kuinka monta satasta jälleenmyyjillä. Tämä esimerkiksi on jo poikkeuksellisen HALPA tapaus.

PS3 Ratchettien aikakaudella R&C-sarjasta oli tarjolla ihan virallisia, kohtuullisen hintaisia figuja mm. Ratchetistä, Azimuthista, Qwarkista, Nefariouksesta, Smugglerista ja Rusty Petestä. Nykyisellään ite Ratchettiä ei tosin näytä löytyvän kuin korkeintaan halpana piraattina aasialaisilta figu-kauppiailta. (Noi hahmojen nimet on muuten aika mielenkiintoiset tuolla :D ). Ties millaista sekundaa tuoltakin tulis, kun piraattikauppiaathan tunnetusti käyttävät pokkana kuvia virallisista figuista ja heidän omat tuotoksensa ovat, noh, varsin "omalaatuisia".

Ratchettien suhteen tämä hyperflux haarniska-figuuri kiinnostais mua eniten. Jakeista puolestaan tuo Jak 2-pysti ois tosi hieno. Sly-sarjasta en ole toistaiseksi nähnyt kuin Gaming Heads pystin ja itseäni se ei niinkään nappaa.

Sittenhän Sonylla on tarjolla myös oma Stubbins-pehmolelusarja. Googlatkaa vaikka, mikäli yltiösöpöt pehmolelut eivät aiheuta teille vakavaa allergista reaktiota sekä sydäninfarktia. Siitäkin sarjasta löytyy mm. Ratchet, Clank, Sly & Nathan Drake.

Nostoja