Sony: PlayStation 3:lla pelataan vuoteen 2016 / Uutiset / pelaaja.fi

Sony: PlayStation 3:lla pelataan vuoteen 2016

30.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
33

Sonyn pelijohtaja Kaz Hirai sanoo, että PS3:lla pelataan kymmenen vuotta. "Emme halua että asiakkaamme joutuvat ostamaan uuden PlayStationin viiden vuoden jälkeen ja menettämään sijoituksensa", Hirai sanoo cnet.comin haastattelussa.

Hirai ei myöskään ole huolissaan konsolin julkaisun onnistumisesta: "Asiat etenevät pääosin suunnitelmien mukaan". Viimeisten tietojen mukaan PS3:n valmistamista ei vielä ole aloitettu.

Aiemmin on puhuttu myös PSP-konsolin 10-vuotisesta elinkaaresta.

Sony on sitä mieltä, että esimerkiksi ensimmäisen PlayStation-konsolin elinkaari jatkui tähän päivään asti kymmenen vuotta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

No, pitäisikö tämän olla yllätys? Ei ainakaan minulle. Etenkin kun Sony tähtää siihen ettei PS3:sta ajatella pelkkänä pelikoneena.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Kelpaa mulle. Jos kerran kaikki PS3:n kohdalla toimii, niin en valittaisi vaikka uusi pleikkari tulisi juuri vuonna 2016. Vaikka paskapuhetta se onkin :)

PS2:ellakin olisi pärjännyt kunnollisella netti-systeemillä vielä vuosikaudet.

Pitempi konsolien elinkaari palvelisi myös pelaajia ja pelinkehittäjiä. Pelkään vain, että Microsoft on jo aloittanut Xbox-money printer-koneen suunnittelun...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sony osaa kyllä valehdella mahtavasti kuluttajille. Elinkaari plää plää pelkkää paskaa ! Jos japanissa tehdään harva erä vuonna 2016 peli julkasut hiipuvat hitaasti heti kun "ps4" tulee. Eli noin 5 vuoden päästä. Nes valmistus lopetettii vuos vai kaksi sitte en muista tarkalleen. Niitä valmistettiin pieniä eriä ja peli julkasuita japanissa ja nekin olivat harvinaisia

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ps4 on jo tullut ennen 2016, joten sitä on ihan turha väittää että sen elinikä olisi muka 10 vuotta. Esim jos ps1 oli kymmenen vuotta, niin mitä hyviä pelejä sille on tullut 2005 vuonna tai 2000-luvulla?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hahahaah hohohhoho:DDD ei elämä... koittaisivat nyt ensin saamaan sen leivänpaahtimensa kauppojen hyllylle ja sen jälkeen vasta tulis sepittää tollasta mahtipontista shittii...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS2 alkaa olla kuusi vuotta vanha. Kyllä se vielä 3-4 myy.

Redmondissa oppimista.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Voi herran jessus sentään, ei se elinkaari tarkoita että koko sen ajan tulee huippupelejä, vaan se että niitä myydään ja ostellaan edelleen. Kuinka paljon, se on ihan toinen asia mutta myynnissä on kuitenkin. Taitaa olla vähän väärä käsitys nyt ihmisillä. PSX:n elinkaari loppui juuri silloin kun sen tuotanto lopetettiin, ei silloin kun jonkun mielestä viimeinen hyvä peli tuli ulos.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä muakin vituttas jos joutusin pelaamaan tuolla romulla joskus 6-7 vuoden päästäkin kun kilpailijoilla on paljon parempaa rautaa markkinoilla. Kaz Hirai on muutenkin ihan pässi jätkä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PLAYSTATION 3 = Tietokone
Nyky tietokoneen elinkaari on noin 3 vuotta.
Toisaalta PLAYSTATION 3 on "10 super tietokonetta".
Eli sen ikä voisi olla 3vuotta * "10 super tietokonetta" = 30vuotta.
Loppuen lopuksi koneen ikä minimissään 3vuotta ja maksimissaan 30vuotta. Riippuen siitä mitä "super tietokone" tarkoittaa vai tarkoittaako se yhtään mitään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaz Hirai on kyllä sen luokan pr-emäntä että kommentit jätetään omaan arvoonsa... Jopa pahempi kuin microsoftin vastaava.

Nostoja