PlayStation 4 hallitsee Euroopan konsolimarkkinoita ylivoimaisesti, konsolivalmistaja Sony väittää.

Sony Computer Entertainment Europen johdossa istuva Jim Ryan on kertonut PS4:n johtavan eurooppalaisilla konsolimarkkinoilla isolla marginaalilla.

-Meillä on merkittävä johtoasema markkinoilla, Ryan kertoi VG247-julkaisulle.

-Olemme markkinajohtajia jokaisessa Euroopan maassa ja meillä on hyvin merkittävä johto manner-Euroopassa. Äärimmäisen merkittävä. Uskon markkina-osuutemme manner-Euroopan maissa olevan vähintään 70 prosenttia ja usein enemmän kuin 90 prosenttia.

Ryanin mukaan PS4:n tilanne näyttää vahvalta myös tulevaisuudessa. Konsolille ei olekaan odotettavissa hinnanalennuksia lähiaikoina.

-Olemme tyytyväisiä hintaan ja arvolupaukseen, Ryan toteaa.

-Kuluttajat tuntuvat olevan yhtälailla tyytyväisiä hintaan ja arvolupaukseemme. Annamme sen olla paikallaan toistaiseksi.

Kuluvan vuoden keskeisimmät PS4-julkaisut tulevat kuitenkin Ryanin mukaan ulkopuolisilta studioilta. PS4:n joulumyyntejä kasataan esimerkiksi Star Wars Battlefrontin ja Call of Dutyn harteille.

-Mielestäni Star Wars Battlefront näyttää kerrassaan fantastiselta.

-Olemme todella tyytyväisiä työskennellessämme EA:n kanssa kyseisen nimikkeen parissa. Tietysti yhteistyöllämme Activisionin kanssa Call of Dutyn osalta on meille valtava merkitys.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa