Sony: PlayStation Plus näkyvään roolin PS4:llä

Sonyn eurooppalaispomo Jim Ryan uskottelee, että kiitosta kerännyt PlayStation Plus -palvelu elää ainakin jossain muodossa myös PlayStation 4:llä.

1.3.2013 18:05

PlayStation 3:lla aluksi hämmentänyt ja lopulta varsinkin pelieduillaan monet hurmannut PlayStation Plus -palvelu ei ole kuolemassa PlayStation 4:n saapuessa. Sony Computer Entertainment Europen pomo Jim Ryan on vahvistanut, että maksullisella palvelulla on roolinsa myös uutuuskonsolilla.

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, mitä olemme kyenneet tarjoamaan PS Plussalla. Se on otettu erittäin hyvin vastaan – siitä saatava arvo on erityislaatuinen ja käyttöönottajien määrä on kolminkertaistunut viimeisen vuoden aikana, Ryan kertoi PlayStation Blogin haastattelussa.

– Näemme sen todellakin tärkeänä osana matkassamme eteenpäin. Emme pysty vielä kertomaan PlayStation Plussan tulevaisuudesta, mutta sillä on varmasti näkyvä rooli PlayStation 4:llä.

Muilta osin haastattelussaan Ryan valoi uskoa siihen, että Sony on jatkuvasti parantamassa toimintaansa Euroopassa. Vanhalla mantareella PlayStation-pelaajat ovat aika ajoin joutuneet odottamaan varsinkin PlayStation Store -tuotteita muuta maailmaa jopa selkeästi kauemmin tai jääneet kokonaan paitsi joistakin iloitteluista. Esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensive ei ole vieläkään saapunut eurooppalaiselle kauppapaikalle.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa