Sony-pomokin suomii tasku-PlayStationia / Uutiset / pelaaja.fi

Sony-pomokin suomii tasku-PlayStationia

10.01.2007 // Kirjoittanut: LassiK
23

Sonyn omassa leirissäkin aletaan olla kriittisiä PlayStation Portablen eli PSP-taskukonsolin tilanteen suhteen. Yhtiön pelijohtaja Phil Harrison puhui Music Televisionin haastattelussa suoraan.

"Olemme kyenneet tarjoamaan isojen konsoleiden tasoista pelaamista kämmenellä. Mutta samalla olemme myös jättäneet hyödyntämättä todellisia mahdollisuuksia - emme ole pystyneet luomaan PSP-pelejä, jotka puhuvat omalla äänellään ja näyttävät mitä alusta pystyy tekemään itsenäisesti", Harrison sanoo MTV:lle. Lauseen voi tulkita kritiikiksi siitä, että käsikonsolilla pelataan liikaa PS2-pelien käännöksiä.

"On kuitenkin hyviä merkkejä siitä, että parempaa on luvassa. Oletko nähnyt uuden Metal Gear Solid -pelin", Harrison jatkaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Jos heitän soppaan oman mielipiteeni: innostuin PSP:stä todella sen julkaisun aikaan ja Lumines, Ridge Racer ja Wipeout Pure ovat yhä huikea pyhä kolminaisuus.

Sen jälkeen ollaankin tultu lähinnä alamäkeä. Loco Roco oli kiva kesäpiristys, samaten Football Managerin taskuversiot toimivat. Mutta nyt kaivattaisiin kyllä tiukkoja otteita: mitä alustalle on tulossa?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”On kuitenkin hyviä merkkejä siitä, että parempaa on luvassa. Oletko nähnyt uuden Metal Gear Solid -pelin”

Eli lisää ps2 porttauksia? Toivottavasti jotain toimivaa ja psptä ajatellen täysin suunniteltua :>

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Psp on ihan mielenkiintoinen konsoli, mutta kyllä Nintendo on aina tehnyt parhaat käsikonsolit.
Psp kärsii sen pelitarjonnasta ja persoonattomuudestaan. Vaikka monitoimikone se onkin, niin jokin kokonaan uusi idea tekisi siitä ostettavan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä minä olen ainakin tyytyväinen PSP pelivalikoimaan. Se ei kyllä ole mikään paras mahdollinen, mutta imo huomattavasti parempi kuin esim. Nintendo DS:n.

PSP:lle kyllä on noita pöytäkonsoliversioiden porttauksia, mutta kannattaa avata silmänsä muullekkin. Itse en edes vaivannu ajattelemaan noita NBA-virityksiä tai jotain helvetin 50 cent bullet prooffeja.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Mjoo. Ite henk. Koht. En ole ollut pätkääkään missäänvaiheessa kiinnostunut näistä kannettavista laitteista.

Game boy Color multa löytyy, Mutta sekin mun komeron lattialta, Jonka koira söi käyttökelvottomaksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kätevä koira, harva syö lattian käyttökelvottomaksi.

Näinhän se on, että alkuhuuman jälkeen kyseistä laitetta ei ole oikein tuettu minkään firman puolesta, kunnolla edes Sonyn. Tämä taas on suoranainen harmi, sillä potentiaalia kyllä olisi itse laitteesta - samalla tavalla kuin käyttäjäkunnastakin - löytynyt. Aina ei voi onnistua?

Käyttäjän snap kuva
snap

Itse olen ainakin tyytyväinen psp:n pelivalikoimaan mikä johtuu siitä että tykkään ps2 porttauksista.Nytkin pelaan Vice city storiesia ja seuraavaksi hankin MPO:n

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mukava vekotin PSP kieltämättä on. Pelivalikoima ei kyllä kiinnosta pätkääkään. Pyörittelen koneellani lähinnä homebrew-softaa...

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Vähän joo huonosti muotoiltu. Siis sen laitteen tietenkin. d

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Daxter, Killzone Liberation, Vice City Stories tuli jouluna hankittua, kaikki todella hyviä pelejä joskin jokin niistä ilmestynee myös muille alustoille.

Nostoja