Sony rajoittaa PS4-uutuusseikkailu Until Dawnin Twitch-lähetyksiä / Uutiset / pelaaja.fi

Sony rajoittaa PS4-uutuusseikkailu Until Dawnin Twitch-lähetyksiä

28.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Julkaisija Sonyn kerrotaan asettaneen rajoituksia PlayStation 4:n uutuuskauhupeli Until Dawnin Twitch-lähetyksille.

Twitch-suoratoistopalvelun tuki on kertonut Sonyn estäneen PS4 Sharen välityksellä tehtyjen Until Dawn -lähetysten arkistoinnin. Rajoituksen vuoksi suoraan PS4:n Twitch-sovelluksesta tehtyjä Until Dawn lähetyksiä ei ole mahdollista katsoa verkossa jälkikäteen, vaan lähetykset ovat katsottavissa vain suoratoistona.

Twitch on kertonut Twitterissä olevansa yhteydessä julkaisijaan, jotta Until Dawnin arkistointi saataisiin toimimaan myös suoraan PS4:n Twitch-sovelluksesta. Sony ei toistaiseksi ole kommentoinut rajoituksia. Koska yhtiö ei kuitenkaan tiettävästi pyri poistamaan muuta kautta tehtyjä Until Dawn -lähetyksiä Twitchistä tai YouTubesta, ei PS4:n jakotoiminnolla tehtyjen lähetysten arkistointirajoitus edes estä halukkaita katsomasta pelin tarinaa verkossa.

Mikäli teinikauhutarinaa ei halua pilata videoita katselemalla, voi Until Dawnin tunnelmaa maistella vaikkapa Pelaajan ennakkokatsauksen välityksellä. Toissapäivänä julkaistu Until Dawn on saatavilla yksinoikeudella PS4:lle.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tässäkin tapauksessa kuluttajan kannattaa käyttää omaa tervettä järkeään: Jos on aikeissa pelata tällaista peliä, joka käsittääkseni perustuu enemmän juoneen kuin pelattavuuteen, ei pelikokemusta ole järkeä vesittää liikaa videoita tuijottamalla.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Tämä on yksi PS4 parhaita pelejä tällä hetkellä! Tarina on todella hyvä, älkää pilako peli kokemusta videoilla vaan pelakaa peli. Ihan huippu!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tätä kyllä uskalla täydellä hinnalla ostaa. Esimerkiksi Beyond: Two Souls oli ihan ok kokemus mutta se 10 euroa mitä siitä maksoin oli ihan tarpeeksi. Mikäli olisi ollut enemmän niin olisi jäänyt ostamatta eikä olisi edes harmittanut.

Samat fiilikset on tästäkin. Kuten myös Telltalen peleistä. Ne eroavat niin paljon "oikeista" peleistä että en halua niistä koko hintaa maksaa. Tulee sitten ostettua alennuksesta myöhemmin. Myöskin elokuvien hinta on mielestäni ihan liian korkea, erityisesti teatterissa. Peleistä voin kuitenkin jopa sen 60 euroa maksaa, mikäli peli on jotain Witcher 3, Arkham Knight tai MGS V luokkaa, eli varmaa laatua joka tarjoaa hyvin pelattavaa ja erityisesti kiinnostaa itseä niin paljon että (tuo) hinta ei edes ole ongelma.

Myös useat latauspelit on ylihinnoiteltu ja sen vuoksi olen "pakotettu" ostamaan ne vasta alesta. Tosin poikkeuksia on lukuisia ja erityisesti vasta Plussan kautta saatu Stealth Inc 2 harmitti kun en voinut maksaa siitä erikseen kehittäjille. Sen verran hyvä peli oli kyseessä. Pitää tukea ostamalla ensimmäinen osa, kun en sitä ole Plussan kautta ehtinyt saada.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä antti_1986

Tämä on yksi PS4 parhaita pelejä tällä hetkellä! Tarina on todella hyvä, älkää pilako peli kokemusta videoilla vaan pelakaa peli. Ihan huippu!

Tämä. Onneksi osottautui täyden hinnan arvoiseksi. Tietenkin kannattaa olla katsomatta ainuttakaa videota ennen peliin sukeltamista. Jälleenpeluuarvo on yksi kovimmista. Sanoisin, että Heavy Rain oli kuitenkin parempi, mutta Beyond: Two Souls oli täysi pökäle tähän verrattuna. Tietenkin jos tämmönen kauhu iskee kovaa, niin voi jäädä Heavy Rainkin kakkoseks. Loppujen lopuksi jos pelin ei tarvitse olla täynnä räiskintää ja varsinaista "gameplayta", jota kyllä löytyy tästäkin, se vaan ei ole tyypillinen first/third person shooteri, niin on tuo hintansa väärti.

Käyttäjän tupravaata kuva
tupravaata

Jotenki koko aihe on outo.. Itse katsoin twichistä läpipeluun koska en omista ps 4:sta, eikä ole vielä tulossakaan. Mutta mutta, kuka helvetti katsoo walktroughn jos meinaa myös itse pelata peliä?? Toisekseen miksi estää sen katsominen? Onko kyse vaan siitä jos "hype" on kova ni porukka saadan ostaa pleikka.. Kertokaa joku joka tän osaa järkeillä :)