Sony rakentaa uutta studiota PlayStationin virtuaalitodellisuuspelejä varten

Englantiin on näillä näkymin hahmottumassa Sonyn uusi North West Studios, joka tulee keskittymään virtuaalitodellisuuspelien kehitykseen.

16.5.2015 23:22

Sony Computer Entertainment on perustamassa uutta virtuaalitodellisuuteen erikoistuvaa pelistudiota Luoteis-Englantiin. Yhtiön eurooppalaisille rekrysivuille on ilmaantunut toukokuun aikana useampikin työpaikkailmoitus, joilla kullakin haetaan vakituisia työntekijöitä niin kutsuttua North West Studiosia varten.

Työpaikkoilmoitusten perusteella North West Studiosiin on tarkoitus saada kasaan pieni mutta kokenut tiimi, joka kehittäisi virtuaalitodellisuuden hienouksia esitteleviä pelejä yksinoikeudella Sonyn Morpheus-virtuaalilaseja varten. Hakusessa Sonylla on studioon niin suunnittelijoita, ohjelmoijia kuin taiteilijoitakin.

Aiemmin tänä vuonna Sony vahvisti, että yhtiö on aikeissa lanseerata Morpheus-lasinsa PlayStation 4:lle ensi vuoden alkupuoliskolla. Seuraavan kerran yhtiön on määrä puhua teknologiastaan ja sen mahdollisista peleistä kesäkuun E3-pelimessuilla.

Lähde: PlayStation Jobs, Gematsu, NeoGAF

Lisää luettavaa