Sony tarjoaa rahapalkintoja PS4- ja PSN-haavoittuvuuksien löytäjille - tarjolla enimmillään 50 000 dollaria / Uutiset / pelaaja.fi

Sony tarjoaa rahapalkintoja PS4- ja PSN-haavoittuvuuksien löytäjille - tarjolla enimmillään 50 000 dollaria

26.06.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Sony ryhtyy palkitsemaan hakkereita PlayStation 4:n ja PlayStation Networkin haavoittuvuuksien löytämisestä.

HackerOne-sivustolla julkaistussa ohjelmassa käyttäjät voivat ansaita rahapalkintoja raportoimalla uusia haavoittuuvuksia Sonylle. Palkintosummat vaihtelevat ongelman vakavuudesta riippuen 100 dollarista 50 000 dollariin ja PlayStation 4 -konsolia koskevat haavoittuvuudet ovat kooltaan merkittävästi suurempia. Esimerkiksi kriittisimmän tason PlayStation Network -haavoittuvuuden löytäjälle luvataan 3 000 dollarin palkinto, kun jo keskitason PS4-haavoittuvuudesta nettoaa 2 500 dollaria.

Ohjelma on ollut saatavilla alkuvuoden ajan yksityisenä, mutta nyt buginmetsästys on avattu suurelle yleisölle. Ohjelmasta on jo ehditty jakaa palkkioita yhteensä 173 900 dollarin edestä 89 raportoitua ongelmaa vastaan.

Lähde: HackerOne

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onkohan joskus muinoinkin maksettu palkkioita jos on jyrännyt pankin seinään reiän ja ilmoittanut, että "hei, täällä on pieni haavoittuvuus kun vähän moukaroi, saaks löytöpalkkion"?

Nostoja