Sony on vahvistanut marraskuun PlayStation Plus -pelit.

Kaikkiin PlayStation Plus -tilauksiin sisältyvät pelit ovat marraskuussa Nioh 2, Lego Harry Potter Collection sekä Heavenly Bodies. Team Ninja -studion kehittämä Nioh 2 on toimintaroolipeli, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan vaarallisia vihollisia vastaan varhaisen Sengoku-aikakauden Japanissa. Nioh 2 tulee saataville sekä alkuperäisenä PS4-julkaisuna että PS5:lle ilmestyneenä Nioh 2 Remastered -versiona.

Lego Harry Potter Collection sisältää Lego Harry Potter: Years 1-4:n ja Lego Harry Potter: Years 5-7:n yhteen remasteroituun pakettiin kieräytettynä. Luvassa on matka läpi Harry Potter -tarinoiden yksin tai kaksin saman ruudun ääressä tai verkon välityksellä.

Heavenly Bodiesissa pelaajat laitetaan ratkaisemaan haastavia fysiikkapohjaisia pulmia. Avaruushenkilöiden ohjaaminen ei ole ihan suoraviivaista, sillä pelissä oikeaa ja vasenta ohjainsauvaa käytetään suoraan hahmojen käsien liikuttamiseen.

Marraskuun PlayStation Plus -pelit tulevat saataville 1. marraskuuta. Siihen saakka PS Plus -jäsenet voivat ladata vielä lokakuun PS Plus -pelit, jotka ovat Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 ja Superhot.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa