Sony vahvisti seuraavan isomman PlayStation-lehdistötilaisuutensa

Sonylta ei kannata odottaa lehdistötilaisuutta taaskaan Gamescomissa, mutta Paris Games Weekin aikoihin olisi luvassa jonkinlainen show.

14.8.2017 13:51

Sony on järjestämässä tänä vuonna jälleen lehdistötilaisuuden osana syksyllä pidettävää Paris Games Week -tapahtumaa. Yhtiön eurooppalaisosaston hoitama tilaisuus osuu lokakuun 30. päivälle ja käynnistyy Suomen aikaan kello 18.

Sony oli osa Paris Games Weekia vastaavalla tavalla myös kaksi vuotta sitten, jolloin se päätti olla maltillisemmin esillä elokuun Gamescom-messuilla. Tänäkin vuonna Gamescom näyttäisi olevan pienempi välietappi yhtiölle, vaikka se esitteelekin kyllä pelejä messualueella.

Viime vuonna Sony skippasi niin Gamescom- kuin Paris Games Week -lehdistötilaisuuden  ja keskitti voimavaransa joulukuiseen PlayStation Experience -tapahtumaan. PlayStation Experiencen on määrä tapahtua myös tänä vuonna.

Microsoftin osalta ensi viikolla käynnistyvilta Gamescom-messuilta voi odottaa sunnuntaina 20. elokuuta kello 22.00 jonkinlaista Xbox One X:ään keskittyvää julkistustapahtumaa. Myös Electronic Arts on esittelemässä sen tulevia pelejä isommin seuraavana päivänä noin kello 19.30. Nintendon messupresenssi näkyy vuorostaan Super Mario Odysseyn ja Metroid: Samus Returnsin kaltaisia pelejä esittelevillä pienemmillä verkkolähetyksillä.

Lähde: Sony Interactive Entertainment

Lisää luettavaa