Sony: Xbox 360 on lyönyt itsensä ulos / Uutiset / pelaaja.fi

Sony: Xbox 360 on lyönyt itsensä ulos

7.04.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
208

Sonyn Scott Steinberg kertoo, ettei Xbox 360 enää pysty haastamaan PlayStation 3:a. Steinbergin mukaan Xbox 360 ampui jo lippaansa tyhjiin ja löi itsensä ulos taistosta viime vuonna. Sonylla sen sijaan on vielä parhaat päivät edessään ja paljon kortteja jäljellä.

Steinbergin mukaan Blu-rayn voitto ja pian ilmestyvät ison nimikkeet tuovan loistavan tulevaisuuden tullessaan PS3:lle. "Sonylla on vielä suuria nimikkeitä takataskussaan kuten Gran Turismo 5, Metal Gear Solid 4, LittleBigPlanet, Resistance 2 ja niin edelleen.", Steinberg listaa. Steinberg myös vihjaili musiikki- ja elokuvalatauspalvelun ehkä rantautuvan pian PlayStation 3:lle.

Vuosi 2007 oli pitkälti Xbox 360:n hallintaa, mutta Sony on ottanut kilpailijaansa kiinni tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sonyllä on ainakin hyvä etulyötiasema tuossa ladattavien leffojen suhteessa.. Sonylla kun on oma elokuva-osasto, ja varmaan aika hyviä kontakteja. Microsoftin piti aloittaa nollasta ja ilmeisen hyvin ainakin rapakon takana heidän leffapalvelunsa toimii.

Käyttäjän zamboss kuva
zamboss

Mutkikas juttu ja osa tost onkin totta mutta en kuitenkaan usko että boxi ois paukuttanu lippaan tyhjii.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

nörtit,nörtit,paitsi boardilaiset ja toimitus!!!!!!!!!!!nörtit.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Lol, se on Steinberg. Teillä on jatkuvasti typoja uutisissa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jooh kyllähän tuossa on vähän asiaakin. On nimittäin totta että Microsoft kulutti viimevuonna suurimman osan "panoksistaan" loppuun ja tämä vuosi näyttää ainakin yksinoikeuksien suhteen aika paljon vaisummalta. Kyllähän tämä näkyy jo myyntilukujenkin kehityksessä PS3 johtaessa XO:ta nyt kaikilla markkinalueilla ja laitekantojen eron kaventuessa entistä kovempaan tahtiin.

On silti turha puhua että Microsoft olisi häviämässä mitään, sillä voidaan sanoa että se on jo nyt jollain mittareilla voittaja. Kuka nimittäin olisi uskonut että XO pystyy näinkin hyvin pistämään kampoihin viimesukupolven ylivoimaiselle ykköselle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Lol, se on Steinberg."

Mitä sitten? Et voi kieltää etteikö tuo tyypin puhe pitäisi jossain määrin paikkaansa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan tuossa tottakin, mutta kuulostaa lähinnä veikkaukselta. Jos yksikään boxin peli ei tänä vuonna juurikaan vastaa odotuksia niin se....
No siis boxi kävelee partaveitsen terällä, mutta gta voi olla sen pelastus.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ainakin tulevian pelivalikoiman osalta boxi kalpenee aika kevyesti ps3:een verratessa. Myös tuo Blu-rayn suosion kasvu auttaa tosi paljon ps3:a.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"On silti turha puhua että Microsoft olisi häviämässä mitään, sillä voidaan sanoa että se on jo nyt jollain mittareilla voittaja. Kuka nimittäin olisi uskonut että XO pystyy näinkin hyvin pistämään kampoihin viimesukupolven ylivoimaiselle ykköselle."

Niinpä. Ja täytyy huomioida, ettei MS todellakaan aio PS3:n olla tänä vuonna yksin kukkona tunkiolla. Hinnan alennus GTA4:n lähestyessä, sekä GTA4:n lisäepisodit, Fable 2, Gears of War 2, sekä mahdollisesti jo tänä vuonna ilmestyvä Alan Wake pistävät kovasti kampoihin.

Siinä Steinburg on kuitenkin oikeassa, että Blu-Rayn voitto, sekä PS3:n odotetuimmat pelit takaavat nostetta myynteihin ja PS3 kaventaa 360:n etumatkaa. Mutta vuosi 2009 voi taas olla aivan toisenlainen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Blu-Rayn jättäminen oli kyllä kova kolaus, mutta miten Steinberg tietää Microsoftin hihassa olevat ässät? Uskon myös, että suurin osa PS3:n valttikorteista tulee myöhästymään. Tosin uskon myös, että Alan Wake julkaistaan vasta ensi vuonna :(