Sonylta huikeita paljastuksia! / Uutiset / pelaaja.fi

Sonylta huikeita paljastuksia!

20.08.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
173

Sony pudotteli todellisia pommeja Games Convention -messuilla järjestämässään tilaisuudessa. PlayStation 3:een julkaistaan Dual Shock/Sixaxis -ohjaimiin kiinnitettävä näppäimistö. Lokakuussa nähdään uusi PSP, jossa on aiempaa parempi näyttö ja sisäänrakennettu mikrofoni. Ensi vuoden alussa julkaistaan myös Vidzone-niminen uusi musiikkivideoiden latauspalvelu PS3:lle.

Suurin pommi lienee kuitenkin se, että Sony julkaisee kokonaan uuden PlayStation 3 -mallin Euroopassa. Lokakuun lopussa kauppohin iskeytyy 160 gigatavun malli, jonka kylkiäisenä toimitetaan ladattavaa materiaalia noin 70 euron edestä. Uuden mallin hinta asettuu Euroopassa 449 euroon, joten Suomessa se todennäköisesti nousee yli 500 euroon.

Nykyinen 40 gigatavun malli korvataan lähipäivinä uudella 80 gigatavun mallilla.
Vuoden loppuun mennessä PS3:sta on siis saatavilla kaksi mallia, jotka ovat 80 gigatavun malli ja 160 gigatavun malli.

Sony myös paljasti, että työn alla on uusi Singstar-peli PS3:lle. Tulevaisuudessa PS2:lle julkaistujen Singstarien soittolistat pystytään siirtämään PS3:n kovalevylle. Näistä asioista lisää infoa on tulossa myöhemmin.

Pelaaja-lehden luottomiehet, Thomas Puha ja Miika Huttunen, ovat paikan päällä Leipzigissa raportoimassa. Toimittajamme näkivät tänään aiemmin trailerin PS3:n odotetusta Heavy Rainistä. Heavy Rainin julkaisu tapahtuu ensi vuoden aikana. Näytetty pelikuva teki toimittajiimme vaikutuksen.

Lisää uutisia Games Convention -messuilta luvassa myöhemmin!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitkästä aikaa hyviä ja kiinnostavia uutisia. Tänä jouluna Sony tulee kyllä hallitsemaan markkinoita IMO

Käyttäjän juza56 kuva
juza56

Eniten noista odotan tuota uutta psp mallia. Tuleekohan siihen se kovalevy??

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Näytetty pelikuva teki toimittajiimme vaikutuksen."

Pics or it didn't happen, PRKL!!!
Mäkin näin ufon ja se teki muhun vaikutuksen, mutta enpäs näytäkään teille lälläslää!

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Vautsi, uusi PSP. Itse pärjään wanhalla PSP:llä, mutta eiköhän uusi ja parempi malli ole kuitenkin kannattava ostos niille, jotka eivät vielä Sonyn käsikonsolia omista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onkohan näppis suora kopio XO:n vastaavasta, onko tietoja? Uusia PS3-malleja taas, huikeeta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä Sonyn asiat on huonosti jos suurin pommi on uusi malli PS3:sta jossa on (huimaa!) uusi isompi kovalevy.

Oikeasti tuo Heavenly Rain ja näppis ovat ainoat kiinnostavat asiat noista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ohhoh... Aikamoinen tahti päällä. Tossa nyt tuli jo vähän useampikin kovan luokan uutinen. Noi kiintolevypelleilyt omasta mielestä vähän turhia, mutta pääasia, että erot jäävät noihin kiintolevyihin. Tällähetkellähän PS3 mallit voidaan jakaa kahteen kastiin. Vanhat mallit, joissa on PS2 yhteen sopivuus yms, sekä uudet karsitummat ja halvemmat mallit. Noista kahdesta peruspohjasta sitten on tehty kasapäin eri bundle ja kiintolevyräpellyksiä.

Näppis yms kaikki hienoja uutisia, mutta suurin pommi on kyllä Heavenly Rainin pelikuva, joka vie grafiikan uudelle aikakaudelle ja vetää vertoja jopa elokuvilla. Huonollakin laadulla kuvat näyttävät tältä. http://c.imagehost.org/view/0326/Heavenly_Rain.png

Tällä hetkellä fiilikset ovat perhanan korkealla. Harmi, ettei tätä voi livenä seurata. =( Jostain syystä E3 oli pettymys ja tämä taas on ollut yllätystä yllätyksen perään. Ettei Sonyn messuohjelmat olis vaan menneet väärinpäin. ;)

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Ai tästä uutisoitiin sitten täälläkin :roll: No minkäs teet.

Jotenkin minusta 70 euron edestä ladattua tavaraa kovelevyllä kuulostaa samalla jännältä, mutta myös oudolta. Hienohan etu tuo kuitenkin lopulta on.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

GC 2008: Sony Reveals PS3 Keypad Attachment
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3169475

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Aika pommi kieltämättä. Nyt rupeaa taas mietittytään, että pitäiskö vielä odottaa pari kuukautta jotta saisi tuon 160 GB:n PS3-mallin? Perhana Sony kun kokoajan tuotte parempi PS3-malleja :D