Sonyn kauhupeli Until Dawn sai uuden elämän PlayStation 4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Sonyn kauhupeli Until Dawn sai uuden elämän PlayStation 4:llä

12.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Kaksi vuotta sitten PlayStation 3:lle julkistettu kauhupeli Until Dawn elää edelleen. Sony vahvisti tiistaina Gamescom-lehdistötilaisuudessaan, että peli on nyt matkalla PlayStation 4:lle täysin uusiksi rakennettuna.

Peliä kehittää edelleen Supermassive Games, joka on nyt muovannut pelin toimimaan PlayStation Moven sijaan DualShock 4:llä. Samalla peli on vaihtanut myös kuvakulmaa ensimmäisestä persoonasta kolmanteen ja ylipäätänsä kääntynyt hyödyntämään paremmin edukseen PlayStation 4:n tehoja Killzone: Shadow Fallin pelimoottorin avulla.

Jotain vanhasta PlayStation 3 -versiosta on sentään säilynyt. Peli kertoo edelleen kahdeksan kaveruksen ikävästä mökkikokemuksesta, joka on käsikirjoitettu yhteistyössä indie-elokuvia työstäneiden Larry Fessendenin ja Graham Reznickin kanssa.

Until Dawnille ei ole annettu julkaisuajankohtaa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Nam, nam.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Jälleen yksi peli, joka houkuttaa PS4:n hankintaan.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

"Horror reinvented". Ja Jason Voorhees on mukava naapurin setä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Jää ja kauhu sai minut ostamaan tämän.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tosi huonoja iskulauseita: "Live or die" ja "horror reinvented". Eikä trailerin perusteella muutenkaan voi oikein vielä sanoa mitään. Voi olla vaikka parhain kauhupeli ikinä mutta odotellaan lisätietoa.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Vaikutti aika juustoiselta teinikauhuleffalta, joten saattapi mennä hankintaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunnon budjetin kauhupelit on ollut aika vähissä ja tämä näytti aika mielenkiintoiselta. Enpä edes muistanut, että oli alunperin joskus tulossa jo PS3:lle. Itse pelikuvaa odotellessa.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Mulle ei vaan mee jakeluun miks pelien trailerit pitää olla tällaisia... Täähän on kuin minkä tahansa b-luokan kauhuleffan traileri. En ostais elokuvaa, miksi pelien trailerit pitää olla niinkuin mainostettais elokuvaa? Kuitenkin eri media kyseessä, eikö pelien pitäis luoda oma suuntaus mm. trailerien suhteen millä saada ihmisiä kiinnostumaan peleistä? Vaikea kuvitella että herra A joka ei ostais tätä elokuvaa (vaikuttaa juurikin huonolta teinikauhulta) olisi kovinkaan kiinnostunut tämän trailerin perusteella tästä pelistä... Mutta jos gameplayssa olis vaikka jotain siistiä, jännää ja vaikka jotain tuoretta niin näyttämällä esim. sitä herra A kiinnostuisikin pelistä että ahaa, ei kyllä toi teinikauhu oikein kolahda mutta onpas siistin näköistä meininkiä toi pelaaminen.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Oli kyllä varsin perinteistä amerikkalaista kauhuelokuvameininkiä trailerissa, mutta silti kiinnostaa paljon. Lisää kauhua tänne vaan.